Gazete Vatan Logo
İspanya Benzema: Ronaldo'ya bencil diyemem

Benzema: Ronaldo'ya bencil diyemem

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid'in yıldız forveti Benzema, konuştu.

Benzema: Ronaldo'ya bencil diyemem

İşte Benzema'nın sözleri:

‘Ramazan da etkili oldu’

“İstanbul’a daha öncede gelmiştim. Buranın insanları, havası, manzarası çok güzel. Yemekleri de çok güzel fakat Ramazan olduğundan dolayı çok da bu güzellikleri tadamıyorum. Buraya gelme sebebim; dostum Ümit’in Türkiye’de yaşadığı olumsuz bir olay ve Ramazan’ı burada yaşamak istemem. Ümit’in yaşadıkları komik geldi bana. Bu yüzden de İstanbul’a gelerek, destek vermek istedim.”

‘Önümüzde kimse duramaz’

“Juventus ile oynadığımız final mücadelesinin ilk yarısında zorlandık. Beklemediğimiz bir anda Mandzukic’in golü geldi ve şok yaşadık. Juventus güçlü bir takım. Ama biz istediğimiz zaman önümüzde kimse duramaz. Sonuç olarak 4-1 kazandık, büyük sevinç yaşadık. Madrid’de de harika bir kutlama gerçekleştirdik.”

‘Kulübümde mutluyum’

“Zidane... Zidane çok profesyonel bir isim. Nerede neyin doğru olduğuna verdiği kararlarla herkesi kendisine hayran bırakıyor. Antrenmanlarda bazı futbolculardan daha heyecanlı olduğunu söyleyebilirim. Zidane’la iyi anlaşıyoruz. Büyük isim. Cristiano Ronaldo, deyince duruyorum. Çünkü ona söylenecek pek söz yok. Gerçekten olağanüstü birisi. Sahada iyi anlaşıyoruz. Biraz ayağında topu tutmayı seviyor ama gerçekten onun ayağından top almak çok zor. Hızlandığı zaman da yakalamak imkansıza yakın. Sahada bencil olduğunu söyleyemem ama ayağına topu aldığı zaman, sadece kaleyi düşünüyor. Olmadık yerlerde de yaptığı asistlerle gol atmamı sağlıyor. Takımın en önemli isimlerinden. Real Madrid’le daha sözleşmem var. Yeni bir takıma gitmeyi düşünmüyorum. Kulübümden memnunum.”

Haberin Devamı

Benzema’dan güzel hareketler

Benzema, İstanbul Fatih’te önceki gün iftar programına katıldı. Yıldız oyuncu iftarda Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ile de bir araya geldi. Ramazan nedeniyle Türkiye’yi ziyaret eden Müslüman oyuncu iftar öncesinde ise ilçede yardıma muhtaç ailelere gıda yardımında bulundu. Yıldız futbolcu ayrıca, idmana giderken trafik kazası yapan ve yatağa hapsolan eski futbolcu Zekeriya Akgül’ü de evinde ziyaret etti.

(Fanatik)

Haberin Devamı