Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş 3 kulüp satın alıyor

Beşiktaş 3 kulüp satın alıyor

Beşiktaş Kulübü Başkanı, "İki kulübünde de menfaatleri doğrultusunda İnegölspor’la işbirliği içinde olabiliriz" dedi.

Beşiktaş 3 kulüp satın alıyor

Başkan Fikret Orman, İnegöllü işadamı Ahmet Galip Meriç’in davetlisi olarak Hotel Park İnegöl’de konakladıktan sonra İnegölspor’le işbirliği konusunda bir görüşme yaptı. Otelin restoranında İnegölspor Başkanı Eşref Güç ve Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban’la bir araya gelen Başkan Fikret Orman, İnegöl’de çok sayıda Beşiktaş taraftarı olduğunu hatırlatırken şunları söyledi:

"İNEGÖLSPOR’U KONUŞTUK"

"Beşiktaş için İnegöl’ün yeri gerçekten bir başka. Takımımızla ilgili konuştuk. İnegölspor başkanımız yanımızda. Kendisi bizle ilgilendi. Karşılıklı 2 kulübünde menfaatleri doğrultusunda işbirliği içerisinde olabiliriz. Bunun projeleri sunulur, biz de ona göre hareket ederiz. İnegölspor’la anlaşma olabilir."

"3 TAKIM SATIN ALACAĞIZ"

"Beşiktaş’ın menfaatleri için görevdeyiz. Biz oyuncu transfer ederiz. Gerekirse oyuncunun ücretini de biz veririz. Ama o oyuncuyu kendi takımımızda oynatmak için bunu yaparız. Burada gelişsin bizde oynasın, mantalitesi ile hareket ederiz. Avrupa, Türkiye ve Güney Amerika olmak üzere bu 3 yerden 3 takım satın alacağız. Beşiktaş’ın menfaatleri doğrultusunda takımımıza bir şeyler kazandırmaya devam edeceğiz."

Haberin Devamı