Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'a 81 milyonluk piyango!

Beşiktaş'a 81 milyonluk piyango!

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Ittihad, Pepe’nin peşine düştü. Portekizli futbolcuya yıllık 7 milyon Euro (38 milyon TL) teklif eden kulüp, Beşiktaş’a da bonservis bedelini sordu. Siyah-Beyazlılar’ın, 35 yaşındaki stoper için 15 milyon Euro (81 milyon TL) istediği öğrenildi.

Beşiktaş'a 81 milyonluk piyango!

La Liga devi Real Madrid’teki 10 yıllık kariyerini noktalama kararı aldıktan sonra önceki sezonun başında Beşiktaş’a transfer olan Pepe, Siyah-Beyazlılar’da geçen dönem ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çekmişti. 35 yaşında olmasına rağmen istikrarlı bir görüntü sergileyerek kısa sürede Beşiktaşlı taraftarların gözdesi haline gelen Portekizli futbolcu için kulübe teklif üstüne teklif yağarken, son olarak Suudi Arabistan Ligi’nden flaş bir öneri geldi. Arabistan Ligi ekiplerinden Al Ittihad-Jeddah’ın, tecrübeli futbolcuya menaceri aracılığıyla 7 milyon Euro’luk (38 milyon TL) teklifte bulunduğu ortaya çıktı.

Kartal’a maliyeti 24 milyon TL

Beşiktaş’tan yıllık 4.5 milyon Euro (24 milyon TL) kazanan deneyimli oyuncunun, bu teklife henüz bir geri dönüş yapmadığı öğrenilirken bonservis bedeli sorusu üzerine Siyah-Beyazlı yönetim de kararını verdi. Kulüple 1 yıllık daha kontratı bulunan başarılı futbolcuyla ilk etapta yol ayrımına sıcak bakmayan Beşiktaş Yönetimi’nin kulübün mali olarak daralmaya gitmesi sebebiyle bu kulüple görüşmelere hazır olduğu kaydedildi. Siyah- Beyazlılar’ın, oyuncusu için 15 milyon Euro’luk (81 milyon TL) değer belirlediği ve bu kararını Suudi Arabistan ekibine ileteceği belirtildi.

Haberin Devamı

Juan Jesus hedefte

Yeni sezon öncesinde Dusko Tosic’i Çin Ligi ekiplerinden Guangzhou R&F’e satan Beşiktaş, Sırp savunmacının yerini Club Brugge’e kiralık olarak gönderdiği Matej Mitrovic’le doldurmaya karar vermişti. Takımın bir diğer stoperi Pepe için de ciddi tekliflerin olması sonrasında Siyah-Beyazlılar’ın şimdiden yeni stoper arayışı içine geçtiği öğrenildi. Kara Kartal’ın bu doğrultuda İtalya Serie A ekibi Roma’nın Brezilyalı savunmacısı Juan Jesus için girişimlerini sürdürdüğü belirtildi.

(Fanatik)