Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'a Danny müjdesi

Beşiktaş'a Danny müjdesi

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Zenit'in Portekizli orta saha oyuncusu Danny, bir basın toplantısı düzenleyerek aldığı kararı açıkladı.

Beşiktaş'a Danny müjdesi

Zenit'teki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Danny, 7 sezondur formasını giydiği Rusya Ligi şampiyonundan ayrılacağını duyurdu.

Portekizli orta saha oyuncusu, "Bu basın toplantısını geleceğim hakkında konuşmak için düzenledim. Bildiğiniz gibi, sözleşmem sona eriyor. Ne yazık ki, sözleşme uzatma konusunda anlaşmaya varamadık. Lokomotiv Moskova karşılaşması benim için son maç olacak. Kulübe ve taraftarlara 7 yıl için teşekkür ederim, fantastik yıllardı. Rusya'dan ayrılıyorum fakat Zenit'i desteklemeye devam edeceğim. Hepinize teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

31 yaşındaki yıldız, "Sözleşme uzatma konusunda kulüp ile 3-4 kez görüştük fakat sonuçta bir anlaşmaya varamadık. Bu futbol, yanlış olan bir şey yok. Kariyerimi başka bir ülkede, başka bir kulüpte sürdüreceğim. Nerede oynayacağımı bilmiyorum. 5 veya 6 seçenek var" dedi.

Zenit Genel Direktörü Maxim Mitrofanov, Haziran ayında serbest kalacak olan Danny ve menajeri Jorge Mendes'e 1+1 yıllık sözleşme uzatma teklifi iletmiş ancak olumsuz cevap almıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın ciddi bir biçimde ilgilendiği Danny için 3+1 yıllık sözleşme sunmaya hazır olduğu kaydedilmişti.

(Ajansspor)