Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'a G.Saray desteği!

Beşiktaş'a G.Saray desteği!

Vodafone Arena'nın boyasında G.Saray desteği!

Beşiktaş'a G.Saray desteği!

Vodafone Arena’nın yapımında en kaliteli inşaat malzemelerini ve en son teknolojiyi kullanan Beşiktaş Yönetimi, stadın boyanması için tüm dünyada faaliyet gösteren Jotun firmasıyla el sıkıştı.

Başta Eyfel Kulesi olmak üzere dünyanın en ünlü yapıtlarını boyayan Norveç firması, Vodafone Arena’yı loca ve reklam karşılığında boyayacak. Siyah-beyazlılar, Jotun şirketine bir miktar para da verecek.

Statta demirinden çimentosuna, koltuğundan ışıklandırma sistemine kadar en kaliteli malzemeyi kullanmaya çalışan Beşiktaş Yönetimi boya işi konusunda uzun araştırmalar sonrasında Jotun firmasına karar verdi.

Eyfel’in yanı sıra dünyanın en uzun TV kulesi olarak bilinen Çin’deki Canton Tower, dünyanın en büyük gemisi Oasis of the Seas, dünyanın en gelişmiş otomatik metro sistemi olan Dubai metrosu, Burj Al Arab, Petronas Kuleleri ve Malezya’nın en büyük marinası Marina By Sand gibi projeleri boyayan Jotun, referansları arasına Vodafone Arena’yı da ekleyecek.

Böylesine önemli bir projede yer alacakları için çok mutlu olduklarını siyah-beyazlılara ileten Norveç firmasının Türkiye temsilcisi olan Şükrü Ergün’ün bu konuda kulübe yardımcı olduğu ortaya çıktı. Türkiye’de ise Çırağan Sarayı, Sapphire ve Mardan Palace gibi yapıları boyayan firmanın, Vodafone Arena’da da en kaliteli boyayı kullanacağı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

G.Saray desteği!

Jotun’un Türkiye temsilciliğini Galatasaray’ın eski yönetim kurulu üyesi Şükrü Ergün yapıyor. Beşiktaş Yönetimi’nin, Vodafone Arena’nın yapımı sırasında Galatasaray’dan iç saha maçlarının oynanacağı stat konusunda yardım alamadığını dile getirdiği dönemde Şükrü Ergün’le yapılan iş birliği ilginç bir tesadüf oluşturdu. Şükrü Ergün’e teşekkür eden siyah-beyazlıların, “Rekabet başka, ticaret başkadır. Şükrü bey bu konuda bize çok kolaylık sağladı. Biz de kendisine kolaylık gösterdik. Sonuçta bu stat sadece Beşiktaşlıların değil, tüm ülkenin gurur duyacağı bir eserdir” yorumunu yaptıkları belirtildi.

(Skorer)