Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Beşiktaş'a gol atmıştı! Görüşmeler başladı...

Beşiktaş'a gol atmıştı! Görüşmeler başladı...

İsrail’in Hapoel Beer Sheva takımında forma giyen Anthony Nwakaeme için hamle yapan Fırtına, görüşmeleri sürdürüyor. Transfer artık an meselesi...

Beşiktaş'a gol atmıştı! Görüşmeler başladı...

Trabzonspor flaş bir bölgeye takviye yapmak için harekete geçti. Takımda bulunan forvetler Burak Yılmaz ve Hugo Rodallega'ya alternatif olacak veya onları zorlayacak bir ismi almak isteyen bordo-mavililer, İsrail ekibi Hapoel Beer Sheva'da forma giyen 29 yaşındaki Nijeryalı forvet Anthony Nwakaeme'yi gündemine aldı. Kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Nwakaeme için bonservis pazarlığı yapan Karadeniz ekibi bu transferi uygun bir maliyetle sonuçlandırmayı amaçlıyor.

1 MİLYON 500 BİN EURO

Forvet hattında ve sol kanatta görev yapabilen Nwakaeme geçtiğimiz sezon 33 maçta 14 gol atmayı başardı. Hapoel Beer Sheva ile toplam 118 maça çıkan, fileleri 42 kez sarsan ve 23 de asist yapan 29 yaşındaki yıldız, kariyerinde Romanya'da Cluj ve Petrolul Ploiesti gibi takımların formasını giydi. Piyasa değeri 1 milyon 500 bin euro olan deneyimli forvet, Nijerya Milli Takımı'nın formasını 1 kez giydi. Tecrübeli oyuncunun kulübü ile 2019 yılına kadar anlaşması bulunuyor.

(Fotomaç)