Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'a Oğuzhan ve Burak Yılmaz müjdesi

Beşiktaş'a Oğuzhan ve Burak Yılmaz müjdesi

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda S. Bratislava ile oynayacağı maçın hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bu sabah yaptığı antrenman ile başladı. Siyah-Beyazlı takımda Burak Yılmaz ve Oğuzhan Özyakup sevinci yaşanıyor.

Beşiktaş'a Oğuzhan ve Burak Yılmaz müjdesi

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda S. Bratislava ile oynayacağı maçın hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bu sabah yaptığı antrenman ile başladı. Basına kapalı yapılan idman, 1.5 saate yakın sürdü.

Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenman; dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Dünkü maçta oynayan oyuncular, antrenmanı sahada koşu ve streching çalışması yaparak tamamladı. Diğer oyuncular ise sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile idmana başladı.

Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman, yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

Uzun süredir sakat olan Burak Yılmaz, ısınma ve 5’e 2 çalışmalarında takımda yer aldı. Sakatlığı tamamen geçen Oğuzhan Özyakup ise, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Yarını izinli geçirecek olan Beşiktaş, S. Bratislava maçı hazırlıklarına 17 Eylül Salı günü saat 11.30’da yapacağı çalışmayla devam edecek.