Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'a üç icra takibi!

Beşiktaş'a üç icra takibi!

Matteo Ferrari'nin borcunu yeni bitiren Beşiktaş'a, geçmiş yıllarda forma giyen üç futbolcu icra takibi başlattı.

Beşiktaş'a üç icra takibi!

Matteo Ferrari'nin milyonlarca lira tutarındaki borcunu yeni bitiren Beşiktaş'a, geçmiş yıllarda forma giyen üç futbolcu icra takibi başlattı.

Tam 39 milyon liraya mal olan İtalyan futbolcu Matteo Ferrari'ye borcunu yeni bitiren Beşiktaş'a beş kötü haber daha geldi. Geçmiş yıllarda siyah beyazlı formayı giyen üç futbolcu kulübü icraya verirken, üst düzey görevlerde bulunan iki profesyonel de alacakları için davası açtı.

Beşiktaş'ın 2 yıl önce Fenerbahçe'den 1.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edip, yıllık 1 milyon Euro karşılığında 3 yıllık sözleşme imzaladığı Sezer Öztürk, 125 bin 815 Euro'luk alacağı için icra takibi başlattı.

2011-2014 yılları arasında siyah beyazlı formayı giyen Manuel Fernandes 62 bin 880 Euro, 2012-13 sezonunda kaleyi koruyan Allan McGregor da 175 bin Euro'luk icra takibi başlattı.

Toplam alacakları 393 bin 695 Euro'yu (yaklaşık 1 milyon TL) bulan bu futbolcuların yanı sıra, Beşiktaş Kulübü'nde üst düzey görevlerde bulunup yüksek maaşlar alan iki profesyonel de alacakları için dava açtı.

Haberin Devamı

(Hürriyet)