Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'a Vagner Love şoku

Beşiktaş'a Vagner Love şoku

Beşiktaş’ın Cenk Tosun sonrası forvet hattına takviye yapmak istediği Vagner Love konusunda gelişmeler var.

Beşiktaş'a Vagner Love şoku

Beşiktaş’ın Cenk Tosun sonrası forvet hattına takviye yapmak istediği Vagner Love konusunda gelişmeler var.Siyah-beyazlıların anlaşmaya yakın olduğu Brezilyalı forvetin menajeri Evandro Ferreira, Globo Esporte’ye özel açıklamalarda bulundu.

Vagner Love’un Beşiktaş’ta oynamak istediğini dile getiren menajer Evandro, “Vagner’in Beşiktaş’a transferi henüz bitmedi. Ancak Vagner Beşiktaş’ta ve Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyor. Vagner’in amacı Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir kulüpte oynayıp, Brezilya Milli Takımı tarafından izlenmek. Ancak Alanyaspor tarafında, daha doğrusu Alanyaspor başkan ve yönetimi henüz ikna olmadı, teklif edilenden daha fazlasını istiyorlar. Vagner Love bir kontrata sahip ama eğer bu transfer görüşmeleri çözümlenmezse, işleri daha da karışabilir. Vagner halen ayrılıp ayrılmayacağını bilmiyor” ifadelerini kullandı.

Globo ayrıca haberin detayında Vagner Love’un ilk etapta Flamengo’yu düşündüğünü ancak Alanyaspor’un kabul etmemesinin ardından Beşiktaş’tan gelen teklife sıcak baktığını yazdı. Brezilyalı forvetin Beşiktaş’a gitmekten yana olduğu kaydedildi. (Skorer)

Haberin Devamı