Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'a yeni sponsor

Beşiktaş'a yeni sponsor

Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın yeni ana sponsoru HDI Sigorta oldu.

Beşiktaş'a yeni sponsor

Beşiktaş sponsorluk anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye Süper Ligi ve Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın ismi, bundan böyle HDI Sigorta ile birlikte anılacak.

Anlaşmaya göre, 2020-21 sezonu boyunca Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın isminin yanında ‘HDI Sigorta’ yer alacak. Sporcularımız göğüslerinde de HDI Sigorta logosu taşıyacak.

Ahmet Nur Çebi: ‘Her spor dalında sporcu yetiştiren ve Türk sporunu ileriye taşıyan bir kulüp olacağız’

Başkan Ahmet Nur Çebi, sponsorluk anlaşmasıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Türk sporunun her alanda geliştiği, altyapıya önem veren, olimpiyatlarda ve uluslararası müsabakalarda başarılara imza atan sporcularımızın olduğu bir gelecek için çalışıyoruz. Kulübümüz 117 yıllık şanlı tarihinde sporun farklı alanlarında mücadele eden sporcularımıza sahip çıkmış ve markaların da desteğiyle sadece ülkemizde değil uluslararası müsabakalarda da önemli başarılara imza atan sporcularımız bizleri gururlandırmıştır. HDI Sigorta ile yaptığımız iş birliği bu anlamda büyük önem taşıyor. Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde olduğu kadar Avrupa’da da başarılar elde eden takımımıza verdikleri destek bizim için çok kıymetli. Takımımız Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme grubunu ikinci sırada tamamlayarak 12-15 Mart tarihleri arasında İspanya’nın Madrid kentinde düzenlenecek Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final grup maçlarına katılmaya hak kazandı ve çeyrek final grubunu ilk iki sırada tamamlamayı başarırsa Avrupa Şampiyonlar Ligi finallerine yükselecek. Beşiktaş JK olarak, her spor dalında sporcu yetiştiren ve Türk sporunu ileriye taşıyan bir kulüp olacağız. Bu misyon, tarihiminiz ve değerlerimizin bize yüklediği önemli bir sorumluluk. HDI Sigorta ile birlikteliğimizin uzun yıllar devam etmesini diliyorum.”

Haberin Devamı

Ceyhan Hancıoğlu: ‘Ülke sporuna ve sporcusuna destek sağlayacak her fırsatta yanlarında olmaya gayret ediyoruz’

HDI Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, iş birliği ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

“Türk sporunun ve sporcusunun her zaman yanında olmaktan ve bu yolda beraber yürümekten gurur duyuyoruz. Bugün de yeni bir anlaşma, iş birliği ve dostluğa başlıyor olmanın heyecanı içerisindeyiz. Elimizden geldiğince çok spor kulübüne dokunmaya çalışıyor, ülke sporuna ve sporcusuna destek sağlayacak her fırsatta yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Umarım bu birliktelik de her iki taraf için hayırlı olur. Beşiktaş HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na bu anlamlı yolculuğunda bir kez daha başarılar diliyorum.”