Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş, Adem Ljajic'i duyurdu

Beşiktaş, Adem Ljajic'i duyurdu

Beşiktaş, Sırp orta saha oyuncusu Adem Ljajic transferini resmen açıkladı.

Beşiktaş, Adem Ljajic'i duyurdu

Siyah-beyazlıların Torino’dan 1 yıllığına kiraladığı Sırp oyuncu 2 milyon 250 bin Euro ve puan başı 4 bin Euro alacak. İtalyan ekibine ise 1 milyon 450 bin Euro ödenecek.

BEŞİKTAŞ 10 numara transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlılar, Torino’dan Adem Ljajic’i kiraladı. 26 yaşındaki ofansif orta sahanın bu sezon 2 milyon 250 bin Euro ve puan başı 4 bin Euro alacağı, İtalyan ekibine ise 1 milyon 450 bin Euro kiralama bedeli ödeneceği ve satın alma opsiyonunun da 6 milyon 750 bin Euro olduğu öğrenildi.
6 GOL, 13 ASİST
DÜN İstanbul Atatürk Havalimanı’na gelen Sırp oyuncuyu kulüp yetkilileri ve bir grup taraftar karşıladı. Tezahüratlar eşliğinde havalimanından çıkış yapan Ljajic, daha sonra sağlık kontrolüne götürüldü. Detaylı kan tetkiklerinin ardından ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edilen, akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrolleri de yapılan 27 yaşındaki oyuncunun transferini ise Kara Kartal, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraf ile duyurdu.
KARİYERİNDE ülkesinin Partizan ile İtalya’nın Fiorentina, Inter ve Roma takımlarında da forma giyen 26 yaşındaki yetenekli oyuncu, geçen sezon Torino ile görev aldığı 28 karşılaşmada 6 gol atıp, 13 asist yapma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı