Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Güneşli günler sona erdi

Güneşli günler sona erdi

Spor Toto Süper Lig’de lider Beşiktaş, kendi sahasında Akhisar Belediyespor’u konuk etti.

Güneşli günler sona erdi

5’te Güray’la öne geçen Ege ekibi, 40’ta Tolga’nın hatasında Sami’yle 2-0’ı buldu ve ligde 3.’lüğe yükseldi. 26 şut, 14 korner, 61 orta girişimine karşın fileleri havalandıramayan Kartal, bugün liderliği F.Bahçe’ye devredebilir

ARKA arkaya 8 günde 3. sınavını dün Akhisar karşısında verdi Beşiktaş... 60-70’ten sonra yorgunluk ortaya çıkacağından maça iyi başlayıp erken bir gol bulmak önemliydi siyah-beyazlılar için ancak aksine daha 5. dakikada topu ağlarında gördü Kartal. Ahmet Cebe’nin pasıyla defans arkasına sarkan Güray, Tolga’yı da geçip topu boş kaleye yolladı.
BU gol maçın senaryosunu da yazdı zaten. Akhisar topun arkasına geçip kontralarla farkı artırmayı hedeflerken Beşiktaş ise rakip sahaya yerleşti ve yüklendi. İlk yarıda topla oynama oranı %76-%24 Beşiktaş lehine. 7 korner kullandı siyah-beyazlılar, 13 şut attı ama golü bulamadı. Bu
oyundan istediğini alan yine Akhisar oldu. 40’ta orta sahada kazanılan topu Sami taşıdı, bire birde Rhodolfo’yu çalımlayıp golle burun buruna geldi, kötü vurdu ama Tolga’nın hatasıyla skor 2-0 oldu.
BİR DE DİREK VAR
MAÇ sonunda Beşiktaş’ın attığı şut 26, kullandığı korner 14, orta girişimi 61’e ulaştı fakat gol yok! Akhisar’ın ise 56’da yine bir kontra sonucunda Rodallega ile direkte patlayan bir şutu var. Yani Cihat Arslan’ın tüm planlarının işlediği bir maç oldu. Oynadığı oyunla gol atamaması mucize olan Beşiktaş’ın ise şimdi koltuğu tehlike altında.

Haberin Devamı