Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş bombayı patlatıyor! Transfer için tek şart...

Beşiktaş bombayı patlatıyor! Transfer için tek şart...

Marcelo konusunda Lyon ile sıkı bir pazarlığa giren ancak Fransız kulübünün bonservis teklifini 5 milyon euroya indirmesi üzerine transferi donduran Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vida ve Mangala görüşmelerine hız verdi. Eğer Marcelo ile yollar ayrılırsa yeni bir yapılanma olacak, aksi takdirde bir takviye ile sorun çözüme kavuşacak.

Beşiktaş bombayı patlatıyor! Transfer için tek şart...

Yeni sezon transfer çalışmalarında stoper ve hücum hattına birçok oyuncu bakan Beşiktaş Yönetimi’nin, stoper bölgesinde radikal değişikliklere gidebileceği iddia edildi.

Vida ve Mangala ile birebir görüşmeler yapan yönetimin, Kasımpaşaspor’da oynayan Titi’yi de yeniden listesine aldığı ortaya çıktı. Marcelo için Lyon’dan resmi teklif de alan siyah - beyazlı kulüp, kiralıktan dönen Franco ve Milosevic isimlerini de göz önünde bulundurarak savunmada yeni bir yapılanma içerisine girecek.

Stoper planlamasına önce Marcelo’ya gelen resmi teklif üzerinden başlamak isteyen Başkan Fikret Orman, bu transferin daha ilk dakikalarında bir krizle karşı karşıya kaldı.

Lyon ile 7-8 milyon euro gibi bir rakam üstünde anlaşmak üzereyken Fransız kulübünün 5 milyon euro teklif etmesi nedeniyle Başkan Orman, deyim yerindeyse Lyon’a kibarca kapıyı gösterdi. Bu nedenden dolayı gündemine sadece bir sol stoper transferini alan Fikret Orman, Vida ve Mangala görüşmelerine hız verdi.

(Skorer)