Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Ve Aboubakar yeni evinde!

Ve Aboubakar yeni evinde!

Beşiktaş'ın Porto'dan 1 yıllığına kiraladığı Kamerunlu golcü dün İstanbul'a geldi.

Ve Aboubakar yeni evinde!

Mario Gomez’in yerini doldurmak için transfer edilen 24 yaşındaki santrforu Atatürk Havaalanı’nda taraftarlar tezahüratlarla karşıladı. Daha sonra Vodafone Arena’ya götürülen Vincent Aboubakar, ‘Kartal’ pozunu da verdi.

JOSE Sosa’nın yerine Benfica’dan Anderson Talisca’yı getiren Beşiktaş, Mario Gomez’den doğan boşluğu da Porto’dan kiraladığı Vincent Aboubakar ile doldurdu. Siyah-beyazlılar 24 yaşındaki Kamerunlu santrforu dün İstanbul’a getirdi.

ÖZEL uçakla saat 17.00 sıralarında Atatürk Havalimanı’na gelen Abouba-kar’ı bir grup Beşiktaş taraftarı tezahüratlarla karşıladı. Boynuna Beşiktaş atkısını takan ve yaşanan kısa süreli izdiham nedeniyle kendisini bekleyen araca zor da olsa ulaşan golcü futbolcu, sonrasında yeni evine; yani Vodafone Arena’ya götürüldü. Üzerine yeni takımının formasını giyip Beşiktaş’ın mabedini gezen Aboubakar burada objektiflere ‘Kartal’ pozu vermekten de geri kalmadı.

KONTROLDEN GEÇİRİLECEK

BUGÜN Fulya’daki Acıbadem Sports’ta sağlık kontrolünden geçirilmesi planlanan Aboubakar’ın, anlaşma şartlarının da KAP’a bildirilmesinden sonra BJK TV’nin canlı yayın konuğu olup ilk

Haberin Devamı

açıklamalarını yapması bekleniyor.

2014-15 sezonu başında Fransa’nın Lorient takımından Porto’ya gelen Aboubakar, Portekiz temsilcisinde 62 resmi maça çıkıp 26 gol attı ve 7 de asist yaptı. Beşiktaş’ın 1 yıllığına kiralanan genç oyuncuya yıllık 1.8 milyon Euro garanti ve puan başı 4 bin Euro ücret ödeyeceği öğrenildi.