Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş - Borussia Dortmund maçı şifresiz yayınlanacak mı? Acun Ilıcalı canlı yayında açıkladı...

Beşiktaş - Borussia Dortmund maçı şifresiz yayınlanacak mı? Acun Ilıcalı canlı yayında açıkladı...

Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Beşiktaş - Borussia Dortmund mücadelesi için Sergen Yalçın'ın çağrıda bulunduğu Acun Ilıcalı, canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş - Borussia Dortmund maçı şifresiz yayınlanacak mı? Acun Ilıcalı canlı yayında açıkladı...

Beşiktaş - Borussia Dortmund maçı şifresiz yayınlanacak mı? Acun Ilıcalı canlı yayında açıkladı...

Borussia Dortmund mücadelesi öncesi basın toplantısında Acun Ilıcalı'ya seslenen Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, maçın şifresiz yayımlanması konusunda istekte bulunurken ünlü televizyoncunun vereceği yanıt merak

konusu olmuştu. Haber Global'de yayımlanan Az Önce Konuştum programının konuğu olan Acun Ilıcalı, Sergen Yalçın'ın çağrısına yanıt verdi. Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamalardan öne çıkan bölümler şu şekilde:

EXXEN AÇIKLAMASI

"Güzel hayallerle başladık. Yenilik seviyorum, sürekli yeni bir macera istiyor bünyem. Exxen macerasına 1 Ocak'ta başladık. Pandemide insanların evde kalması bizim için avantajdı. Güzel bir dönemde başladık. Çok çok mutluyum. Ne olacağını bilmeden bir yola çıkmıştık. Dijital başka bir mecra. 150 toplantı yapmıştık, sonucunda da güzel bir sonuca kavuştuk. Şimdi de spor paketli bir dünyaya başladık. Türkiye'de neyin izlendiğini çok iyi biliyorum. Sosyal çevrem ve kendimin beğendiği şeyleri biliyorum."

Haberin Devamı

AVRUPA MAÇLARI DİJİTAL PLATFORMDA

"Bütün detayıyla anlatmayayım ama yarınki Beşiktaş maçında çok önemli bir yorumcumuz var. Çok yayın olacak. Sonuçta bir bebek gibi Exxen şuan. 5-6 aydır uyku uyumuyoruz. Bizim için büyük bir gün bugün. Emeğin karşılığını almaya çalışacağız. Renkli maçlar ve güzel sezon."

SERGEN YALÇIN'IN ÇAĞSINA YANIT

"Sergen Yalçın, çok sevdiğim, çok başarılı bir dostum. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi gelirini nereden elde ediyor? UEFA, bizim yayın hakkı olarak ödediğimiz paraları kulüplere dağıtıyor. Ben Beşiktaş'ın maçını verirsem, bu kez Galatasaraylılar ve Fenerbahçeliler de istemez mi? Benim Beşiktaşlılarla aram çok iyi ama Galatasaray ve Fenerbahçe ile de öyle."

"SERGEN YALÇIN'LA 2 DOSTUZ"

"Fenerbahçe'ye destek veriyorum, Fenerbahçe'ye destek veriyor diyorlar. Ne yapayım, kendi takımım Fenerbahçe'ye destek vermeyeyim mi? Mesut olayından dolayı. Fatih Hoca'yla bu konuyu konuştuk, "Başka Acun'lar çıkar, onlar bize destek olurlar, örnek olursun" dedi. Herkesi sevin, takımınız şampiyon olmadığı zaman başka insanlar seviniyor. Ben tabii ki Fenerbahçe şampiyon olsun isterim ama Beşiktaş olunca da Sergen oldu diye seviniyorum. Futbol eğlence abi. Ben hocayla ayda 1 kere top oynuyorum ya, 2 dostuz."

Haberin Devamı

ACUN ILICALI'YA SESLENDİ

Şampiyonlar Ligi'nin yayın haklarını elinde bulunduran Acun Ilıcalı'ya seslenen Sergen Yalçın, Dortmund maçının şifresiz yayımlanması çağrısında bulunurken "Tüm ülkenin bu maçı izlemesini isterim. Biz ülkemizi temsil ediyoruz. Alacağımız puanlar ülkemiz için çok önemli olacak. Acun'dan rica etmek lazım herhalde. Ben öncülük edeyim, kanalı aç, herkes izlesin. Bir seferlik böyle bir şey yapabilirsin. TV8'den verebilir tüm halka." demişti.