Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Gökhan'dan sonra Caner de Beşiktaş'ta!

Gökhan'dan sonra Caner de Beşiktaş'ta!

Siyah-beyazlılar dün akşam Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı bildirimle transferi resmiyete döktü. Beşiktaş, 1 sezonluğuna kiraladığı Caner Erkin’e senelik 1 milyon 750 bin Euro garanti ücret ödeyecek.

Gökhan'dan sonra Caner de Beşiktaş'ta!

BEŞİKTAŞ, F.Bah-çe’nin sağ beki Gökhan Gönül’den sonra sol beki Caner Erkin’i de renklerine bağladı... Hatırlanacağı üzere 27 yaşındaki

oyuncu sarı-lacivertli ta-kımla kontratı bittikten sonra Inter’in yolunu tutmuştu. Ama İtalyan ekibinde teknik direktör Man-cini’nin gönderilmesi sonrası yerine getirilen Franck De Boer, Caner’i bu sezonki planlarına dahil etmedi.

BUNUN üzerine teknik direktör Şenol Güneş’in de talebi sonrası milli futbolcu siyah-beyazlıların gündemine geldi. Bir süredir bu transferi gerçekleştirmek için Caner ve Inter kulübü yetkilileriyle görüşmeler yapan Beşiktaşlı yöneticiler dün anlaşmayı sağladı.

SİYAH-BEYAZLI kulüpten akşam saatlerinde KAP’a yapılan “Caner Erkin’in transferi konusunda oyuncunun kendisi ve kulübü Inter ile görüşmelere başlanmıştır” açıklamasıyla transfer resmiyete de döküldü. Buna göre Inter’le 2019’a kadar sözleşmesi olan Caner’i 1 yıllığına kiralayacak olan Beşiktaş, deneyimli futbolcuya senelik 1 milyon 750 bin Euro ödeyecek.

İnler de bugün açıklanabilir

Haberin Devamı

VELİ Kavlak’ın bir türlü sahalara dönememesi gerekçesiyle orta sahaya bir takviye daha yapmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Gökhan İnler’in transferini de bugün duyurabilir. Siyah-beyazlılar, son Premier Lig şampiyonu Leicester City’de bu sezon düşünülmeyen 32 yaşındaki Türk asıllı İsviçreli oyuncuyla büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Atınç Nukan geri döndü!

BEŞİKTAŞ geçen sezon Alman ekibi Red Bull Leipzig’e 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında sattığı Atınç Nukan’ı da 1 yıllığına kiralıyor. Siyah-beyazlı takımın altyapısında yetişen 1.96 boyunda ve 23 yaşındaki stoper, geçen sezon 12 lig maçında forma giyip 1 gol atmıştı ve takımının Bundesliga 2’den Bundesliga 1’e çıkmasına katkıda bulunmuştu.