Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş dibe vurdu! Ağır yaralı...

Beşiktaş dibe vurdu! Ağır yaralı...

UEFA Avrupa Ligi I Grubunda Beşiktaş evinde Genk'e 4-2 mağlup oldu. Siyah-Beyazlılar grupta son sıraya geriledi.

Beşiktaş dibe vurdu! Ağır yaralı...

GÖZTEPE yenilgisinin ardından bambaşka bir Beşiktaş hayâl edenler yanıldı. Belçika lideri Genk’i ağırlayan siyah-beyazlılar, protesto edildiği UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nun 3. haftasında 2. mağlubiyetine 5-1’le uğradı.

SAKAT Pepe, Adriano ve Ljajic’in yanı sıra UEFA listesindeki Atiba’dan yararlanamayan Şenol Güneş, Babel’in de sakatlığıyla 2-0’lık Göztepe mağlubiyetinin 11’inde 4 değişikligitti. Roco ve Love kesik yedi. Stopere Vida ile Necip döndü, ortanın solu Quaresma’ya emanet edildi, Larin 5 maç sonra forvetteydi.

SIK faul düdükleri başlarda temponun yükselmesine engel olurken, temsilcimiz ritmini yakalayamayınca 23’te misafirin golü izlendi. Maehle’nin ortasında Samatta’nın bomboş kalması savunma zafiyetimizden kaynaklandı: 0-1.

Bolca top kaybeden ve yanlış servisler yapan Tolgay 27’de yerini ıslıklarla Roco’ya bırakınca diziliş değişirken Necip, Medel’in yanına geçti.

LOVE HAMLESİ...

LARIN hatasından dönen Güneş’in yüzünü Love da hemen güldüremezken, Brezilyalı 61’de mutlak fırsatta ıskaladı. Forvetteki yetersizliğin kanıtı bu bölüme dek sadece bir isabetli şut atılmasıydı. Tüm hatlarıyla kapanan rakibe karşı hazırlık paslarının uzun tutulması da çok anlamsızdı!

Haberin Devamı

‘ATAMAYANA atarlar’ kuralı devreye girerken ezberlenmiş pozisyonda 69’da Maehle-Samatta ikilisiyle yine sonuca gittiler: 0-2. 74’te soldan Caner kesti, arka direkte Gökhan ‘Gönül’den indirdi, Love dokundu: 1-2.

Q7’nin ateşlemeye çalıştığı tribünleri Vida’yı çaresizliğe iten Ndongala susturdu: 1-3. 83’te Samatta’nın asistinde Piotrowski sahneye çıkarken 85’te Love aşka geldi: 2-4.