Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş eSports lige çifte galibiyetle başladı

Beşiktaş eSports lige çifte galibiyetle başladı

Bu sezon Yükselme Ligi’nde boy gösteren Beşiktaş eSports, ilk hafta Oyun Hizmetleri karşısında çıktığı iki karşılaşmayı da kazanarak lige çifte galibiyetle başladı.

Beşiktaş eSports lige çifte galibiyetle başladı

Altı takımın beş hafta boyunca Şampiyonluk Ligi’ne yükselebilmek adına kıyasıya bir yarışa gireceği Yükselme Ligi başladı.

Bu sezon Riot Games stüdyolarında offline olarak oynanacak ve canlı yayınla izleyicilere sunulacak ligde ilk hafta karşılaşmaları tamamlandı. Oyun Hizmetleri ile iki maça çıkan Beşiktaş eSports, rakibi karşısında üstün ve dominant bir oyunla galip gelmeyi bildi.

İlk maçta üst koridorda Vladimir, ormanda Jarvan IV, ortada Malzahar ve aşağıda Caitlyn - Taric alarak yüksek hasar odaklı bir kompozisyon kuran Beşiktaş eSports, rakibi karşısında mücadeleyi başından sonuna kadar üstün götürdü. 37. dakikada sonuca ulaşan ekip, 15 binin üzerinde altın farkı yakalayarak sağlam bir görüntü ortaya koydu.

Günün ikinci karşılaşmasında da Beşiktaş rüzgarı esti. Kled ve Skarner gibi seçimler yaparak sürpriz yapmak isteyen rakibine izin vermeyen ekip, yine mücadelenin ilk dakikasından itibaren gücünü vadiye yansıttı. Alt koridor ikilisinin uyumu, orta koridorun oyun başında öne geçmesi ve ormancının yerinde baskınları galibiyette başrol oynadı. Bu kez maçın uzamasına izin vermeyen Beşiktaş, 29. dakikanın sonunda galip gelmeyi bildi.

Haberin Devamı

İlk iki maçını da kazanarak Yükselme Ligi’ne çifte galibiyetle başlayan Beşiktaş eSports, bu başarısıyla birinci hafta sonunda ilk sırada yer aldı. 6 Şubat Salı günü saat 19:00’da yeniden sahne alacak Beşiktaş, P3P eSports karşısında zafer arayacak.