Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş Ghezzal, Godin ve Alex Teixeira bombasını patlattı...

Beşiktaş Ghezzal, Godin ve Alex Teixeira bombasını patlattı...

Beşiktaş transferde Ghezzal, Godin ve Alex Teixeira ile prensip anlaşmasına vardı.

Beşiktaş Ghezzal, Godin ve Alex Teixeira bombasını patlattı...

Beşiktaş'ta transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Alex Teixeira'da mutlu sona ulaşan Siyah-Beyazlılar, gözünü Rachid Ghezzal ve Diego Godin' çevirdi. Geçen sezon Beşiktaş'ın şampiyonluğunda başrol oynayan Cezayirli yıldız, Siyah-Beyazlı yönetime haber gönderdi. İşte son dakika haberinin detayları...

Beşiktaş, Brezilyalı 10 numarasına pazartesi günü kavuşacak. Siyah-beyazlılar, Alex Teixeira'da mutlu sona ulaşırken gözler Ghezzal ile Godin'e çevrilmiş durumda... Geçen sezon asistleriyle çifte şampiyonlukta pay sahibi olan Cezayirli sağ kanat, Beşiktaş ile Leicester City arasındaki anlaşmayı bekliyor.

3 milyon Euro bonservis üzerinden görüşmeler sürerken, İngiliz ekibi bu ücretin 2 milyon Euro'sunu peşin istiyor. Kartal da sponsorla bu sorunu çözmenin peşinde. Geçen sezon transferin son günü Beşiktaş'a katılan ve evrakları moto kurye ile TFF'ye yetiştirilen Ghezzal'ın Beşiktaş yönetimine haber gönderip, "İlk maçta takımla sahada olmak istiyorum. Lütfen beni yetiştirin" dediği belirtildi. Stoper içinse Cagliari ile Diego Godin görüşmeleri sürüyor. İtalyan kulübü, 35 yaşındaki Uruguaylı'ya kadroda düşünülmediğini iletti.

Haberin Devamı

Beşiktaş, oyuncuya 1.5 milyon Euro maaş ve 500 bin Euro bonus önermişti. Şimdi Godin'in kararı bekleniyor.

Bu arada Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ transferle ilgili önemli açıklamalar yaptı. YouTube'da Aleni TV'ye konuşan Kocadağ, şunları söyledi:

- Santrfor ve sağ kenar alacağız. Orta sahaya da bir tane kreatif oyuncu düşünüyoruz. Belki bir de stoper olabilir. İyi oyuncuları getirmeye çalışıyoruz.

- Ghezzal ile belli bir noktaya geldik. Bu transfer Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda bitecek. Ghezzal da Rosier gibi, 'Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta oynarım' dedi. Şartları zorluyoruz.

Öte yandan Alex Teixeira'dan Beşiktaşlı paylaşımlar geldi. Siyah-beyaz formalı bir çiziminin yer aldığı kareyi marş eşliğinde veren Alex, Josef de Souza'nın "Mutlu olanlar el kaldırsın" paylaşımını el kaldırma emojisiyle yorumsuz bırakmadı.

Diğer yandan Beşiktaş vadesi geçmiş borçlara ilişkin yükümlülüklerini yerine getirdiğini ve 2021-2022 sezonundaki UEFA gelirlerinin %15'ine el konulması yönündeki yaptırımın ortadan kalktığını açıkladı. (Sabah)

Haberin Devamı

Beşiktaş Ghezzal, Godin ve Alex Teixeira bombasını patlattı...