Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş gözünü kararttı! Genç yıldız...

Beşiktaş gözünü kararttı! Genç yıldız...

Vitoria Guimaraes Kulübü, Beşiktaş’ın Tyler Boyd için yaptığı ilk teklifi geri çeviririken; siyah-beyazlılar rakamı yükselterek yeni bir teklif daha yaptılar.

Beşiktaş gözünü kararttı! Genç yıldız...

Beşiktaş’ın transferi için uğraş verdiği Yeni Zelanda asıllı Amerikalı futbolcu Tyler Boyd’da yeni bir gelişme meydana geldi. FIFA’dan aldığı özel izinle milli takımını değiştirerek ABD’ye geçen 24 yaşındaki futbolcu, Gold Cup’ta bu takımla maçlara çıkarken, siyah-beyazlılarda bonservisini elinde bulunduran kulübüyle görüşmeleri sürdürüyor.

Portekiz basınındaki haberlere göre Vitoria Guimaraes Kulübü iki hafta önce Beşiktaş’ın yaptığı teklifi geri çevirdi. Bunun üzerine girişimlerini sürdürdüğü belirtilen siyah-beyazlıların şimdi oyuncu için olan rakamı yükselterek yeni bir teklif daha yaptığı belirtildi.

Talipleri her geçen gün artıyor

Ankaragücü’nde kiralık olarak geride kalan sezonda iyi izler bırakan Tyler Boyd, Gold Cup’ta da başarılı bir performans sergiliyor. Yarı finale çıkan ABD Milli Takımı’nın dört maçında da forma giyen ve iki gole imzasını atan Boyd’un taliplerinin de her geçen gün arttığına dikkat çekiliyor. MLS takımlarının yanı sıra Almanya ve Çin’den de oyuncuyu isteyen ekipler olduğu belirtiliyor.

Haberin Devamı

Turnuvanın sonu bekleniyor

Transferin henüz sonuçlanmaması Portekiz ekibinden kaynaklandığı kadar oyuncu cephesinin tutumundan da kaynaklanıyor. Çünkü Tyler Boyd, yeni takımını belirlemek için aceleci davranmazken, kesin kararı turnuva sonrasında verecekleri menajeri tarafından dile getiriliyor.

(Skorer)