Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş, Guilherme ile anlaştı!

Beşiktaş, Guilherme ile anlaştı!

Beşiktaş, BtcTurk Yeni Malatyaspor'da forma giyen Guilherme ile anlaştı. Başkan Adil Gevrek ise "Beşiktaş'tan herhangi kimse aramadı bizi. Ben bunu etik görmüyorum zaten. Kiralık olarak oyuncu bizde bulunuyor." dedi. Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın canlı yayında Guilherme'nin Beşiktaş ile görüştüğünü dile getirmişti.

Beşiktaş, Guilherme ile anlaştı!

Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş'ın Malatya ekibinin formasını giyen 28 yaşındaki hücum oyuncusu Guilherme Costa Marques'in transferi konusunda prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi.

2018-2019 sezonunun başında Yeni Malatyaspor'un Benevento'dan kadrosuna kattığı ve Malatya ekibinde forma giydiği süre boyunca etkili performansıyla büyük kulüplerin dikkatini çekmeyi başaran Guilherme, Beşiktaş'ın yolunu tutuyor.

Geçtiğimiz hafta Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulunan Guilherme, Malatya'da çok mutlu olduğunu ancak transfer işleriyle menajerinin ilgilendiğini söylemişti. Bugün sarı siyahlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın da Guilherme'nin Beşiktaş ile görüştüğünü doğruladı.

Adil Gevrek: "Beşiktaş'tan herhangi kimse aramadı bizi

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek Trt Spor'a "Beşiktaş'tan herhangi kimse aramadı bizi. Ben bunu etik görmüyorum zaten. Kiralık olarak oyuncu bizde bulunuyor. Beşiktaş'ın Benevento ile görüştüğünü biliyoruz. Olaylar hiç etik değil. Mesela Fenerbahçe bizden oyuncu aldı ve tüm olay boyunca bizim haberimiz vardı. Hukuken transfer olabilir ama ben yapılanları kesinlikle etik bulmuyorum. Bizi arayacaklarını söylediler ama hiç kimse aramadı. Biz oyuncuya izin verdik aslında." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yalçın: "Bir temas olduğunu, görüşmelerin sürdüğünü biliyorum"
Sergen Yalçın yayıncı kuruluşa verdiği röportajda, "Gider mi kalır mı bilemiyorum. Tamamen kendisine kalmış bir şey. Ligin ilk yarısında asist ve gol anlamında çok ciddi katkı verdi takıma. Her antrenmana çıkar, çalışır. Hiçbir sorun yaşamadık onunla. Ben kalmasını isterim ama gitmek isterse de "Kal' diyemem. Transferin sonucunu bilmiyorum, bir temas olduğunu, görüşmelerin sürdüğünü biliyorum." ifadelerini kullanmıştı.