Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Hakem, skor, futbol, tribün olayları REZALET!

Hakem, skor, futbol, tribün olayları REZALET!

D.Kiev deplasmanına tarihinde ilk kez Devler Ligi'nde üst tura çıkmak için giden Beşiktaş, hüsran yaşadı.

Hakem, skor, futbol, tribün olayları REZALET!

Kartal 9’da Besedin’in golüyle geri düştü. 29’da ise hakemin skandal penaltı ve kırmızı kart kararı geldi. Atışı kullanan Yarmolenko skoru 2-0 yaptı. Ardından oyuncuların birbirinden basit hataları golle sonuçlanırken devre 4-0 bitti. 56’da Aboubakar da 2. sarıdan atılırken ortaya 6-0’lık tarihi hezimet çıktı.

BEŞİKTAŞ tarih yazmak için gittiği Dinamo Kiev deplasmanında tarihe kara bir leke olarak geçecek, skandal bir kararla Şampiyonlar Ligi’nin dışına itildi. İskoç hakem Craig Thomson 29. dakikada kazanını belirlerken siyah-beyazlı temsilcimiz ise birbirinden basit hatalarla maçın farka gitmesine sebep verdi.

İLK hata 9. dakikada geldi. Tosic sol kanatta Yarmolenko’dan çok kolay bir vücut çalımı yerken Adriano ise tam anlamıyla uyudu ve kademesine girmedi. Yarmo-lenko’nun arka direğe yolladığı topu da Besedin sadece dokundu: 1-0.

ARDINDAN oyunda Beşiktaş üstünlüğü kurdu. Ancak 29’da maçın kırılma anı yaşandı. Savunmanın arkasına atılan uzun topa Beck ve Gonzalez hareketlendi. Paraguaylı, Beck’i itip düşürürken sonrasında Alman oyuncuya takılıp düştü. Beşiktaş lehine faul çalınması beklenirken Thomson, ilave yardımcı hakeminin uyarısıyla penaltı çaldı ve Beck’i de oyundan attı.

Haberin Devamı

BU saçma, akılalmaz, rezil karar sonrası atışı kullanan Yarmolenko topu ağlara yollayınca skor

2-0’a geldi, maçın galibi belli oldu.

HER KAYIP GOL OLDU

ANCAK bu karşılaşmanın 6-0’a gelmesine neden olan ise sonrasında yapılan son derece basit bireysel hatalar. 32’de Tosic ceza sahasının önünde topu kaptırdı, Buyalsky de golü attı: 3-0.

45+2’DE Quares-ma’nın son derece gamsızca orta sahada kaybettiği top, gitti ve Gonzalez’in şutunda Atiba’ya da çarpıp Fabri’yi çaresiz bırakarak gol oldu: 4-0.

60’TA bu kez Oğuzhan topu ceza sahasında kaybetti ve bu kayıp sonrası Sydorchuk cezayı kesti: 5-0.

76’DA ise yardımcı hakem bariz ofsaytı görmedi, Yarmolenko’nun vuruşunda Fabri kurtarışı yapsa da Moraes tamamladı: 6-0.