Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ı Konya'da cehennem bekliyor

Beşiktaş'ı Konya'da cehennem bekliyor

Yeşil-Beyazlılar taraftarından futbolcusuna kadar zafere odaklandı, dün itibariyle 22 bin satıldı.

Beşiktaş'ı Konya'da cehennem bekliyor

Aytemiz Alanya deplasmanındaki galibiyetle ayağa kalkan Konyaspor, artık Beşiktaş’ı bekliyor. Yeşil-Beyazlılar’da yarınki kritik lig maçı öncesi kimse 3 puandan başka bir şey düşünmüyor. Taraftarlar da karşılaşmaya büyük ilgi gösterirken, dün itibariyle 22 bin biletin satıldığı öğrenildi. Maç saatine kadar biletlerin tamamen bitmesi bekleniyor. Fanatik’e konuşan Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz, saha avantajıyla bir adım önde olduklarını söyledi. Yılmaz, “Konyaspor bulunduğu konuma layık değil. Buradan kurtulacağız. Beşiktaş’ın gücünü biliyoruz ama görülmemiş bir destek ile oynayacağız. Hep söylüyorum; 12. adamımız taraftarımız. Takım olarak hazırız, inanıyorum ki Beşiktaş’ı yeneceğiz” açıklamasında bulundu.

‘Karar yeni değil’

Beşiktaş taraftarının maça alınmayacak olmasıyla ilgili de konuşan Başkan Yılmaz, “Bu, sezon başında alınan bir karar. İl Güvenlik Kurulu’nun kararı. Sadece şimdi ortaya çıkıyor, bizim insiyatifimizde bir durum değil” dedi.

‘Eto’o ve Jahovic gerekeni yapacaktır’

Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz, devre arasının flaş transferleri Eto’o ve Jahovic özelinde de konuştu. İki forvete de çok güvendiğini belirten Yılmaz, “Beşiktaş maçında gerekeni yapacaklardır. Onlardan hem ben hem de Konyasporlular büyük şeyler bekliyor” dedi. Teknik direktör Mehmet Özdilek’in de geçen haftaki Aytemiz Alanya karşılaşmasındaki gibi bu ikiliyi beraber oynatacağı öğrenildi.

Haberin Devamı