Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ın 10 numarası İstanbul'da

Beşiktaş'ın 10 numarası İstanbul'da

Dün akşam İstanul'a ayak basan Arjantinli 10 Numara,bugün resmen Kartal olacak

Beşiktaş'ın 10 numarası İstanbul'da

BEN Arfa ve Bryan Ruiz isimlerinin ağırlık kazandığı dönemde sağ gösterip sol vuran ve Jose Sosa’yla her konuda anlaşan Beşiktaş yönetimi, Arjantinli orta sahayı dün akşam saatlerinde İstanbul’a getirtti. Teknik direktör Slaven Biliç’in özel isteğiyle kadroya katılan 29 yaşındaki futbolcu için Metalist’e 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyen siyah-beyazlılar oyuncuyu da yıllık 1.5 milyon Euro garanti para, 10 bin Euro da maç başı para verecek.
GEÇEN YIL ŞAMPİYONDU
GEÇEN sezonu, tarih yazan İspanya şampiyonu Atletico Madrid’de geçiren deneyimli oyuncuyla görüşmelere başlandığını KAP’a bildiren Beşiktaş, bugünkü sağlık kontrollerinin ardından Sosa’yla 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak.
STOPER BELLİ DEĞİL
İstanbul’a ayak basar basmaz Beşiktaş atkısını sırtına geçirse de basın mensuplarına açıklama yapmaktan kaçınan orta saha, havaalanında kendisini bekleyen Beşiktaş’a ait araca binerek kulüp binasına gitti.
TRANSFER döneminin sonlanmasına sayılı saatler kalsa da Beşiktaş’ta hareketlilik tüm hızıyla sürüyor. Başkan, “İkinci ve üçüncü transfer için çalışmalarımız devam ediyor” açıklaması siyah-beyazlı camiada heyecan yaratırken, yöneticilerin öncelikli olarak sağ bek sorununu çözüme kavuşturacağı öğrendildi. Listede adı geçen isimlerle sabahın erken saatlerinde temaslarını hızlandıracak olan siyah-beyazlılar, stoperi 2. plana attı.

Haberin Devamı

‘Umarım beklentileri karşılarım’
Jose Sosa, İstanbul’a geldikten sonra ilk açıklamasını twitter’dan yaparken “Beşiktaş taraftarının bana ilgisinden çok mutlu oldum. Umarım beklentileri karşılarım” yazdı.
Ruiz takibe aldı ama...
BEŞİKTAŞ’IN 10 numara transferinde adaylardan biri olan Fulham’ın yıldızı Bryan Ruiz taraftarı sanal ortamda heyecanlandırsa da beklenen olmadı. Kosta Rikalı futbolcunun, twitter’da Beşiktaş Kulübü’nün resmi hesabını takibe alması siyah-beyazlı taraftarlarda transferin gerçekleştiğine dair heyecan yaratırken daha sonra Sosa’yla resmen anlaşıldığı açıklandı.

Haberin Devamı