Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ın askerleri

Beşiktaş'ın askerleri

Siyah beyazlı takımda yeni transferler ve sözleşme uzatılan futbolcular basın önüne çıktı.

Beşiktaş'ın askerleri

BEŞİKTAŞ, yeni transferleri Tolgay Arslan, Alexander Milosevic ve Daniel Opare’nin yanı sıra sözleşmeleri uzatılan Mustafa Pektemek, Veli Kavlak, Ersan Adem Gülüm, Cenk Gönen ve Atınç Nukan için toplu imza töreni düzenleyip adeta gövde gösterisi yaptı...

SİYAH-BEYAZLI ekibin 2. başkanı ve futbol komitesi başkanı Ahmet Nur Çebi, “Yeni transferlerimiz ve sözleşmesi uzatılan futbolcularımızla kamuoyunun önündeyiz. Futbolcularımızın hepsi Beşiktaş’a yakışır karakterde. Onlarla olmaktan mutluyuz. Camiamızın da mutlu olduğunu biliyoruz. Kendilerine bizimle yola çıktıkları, bizimle devam edecekleri için çok teşekkür ediyor ve başarı diliyorum. Beşiktaşımız’a hayırlı uğurlu olsun.

‘HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK’

BİZ ekip olarak çalışıyoruz. Beşiktaş markası çok büyük bir markadır. Bu markayı bu kadar büyük yapan Beşiktaş camiası, üyeleri, taraftarıdır. Yönetim kurulumuz ve başkanımızın desteğini her gerektiği zaman ve her yerde aldık. Teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

FUTBOL A takımından sorumlu yönetici Mete Vardar ise “Aşık olduğumuz, sevdiğimiz bir kulüpte onurlu bir görev yapıyoruz, bir şeyler katmaya çalışıyoruz. Burada çok iyi bir ekip var. Buraya çok fazla katkı sağlamamıza gerek kalmadan kaptan Tolga ve diğer oyuncular tek vücut oldular. Sadece futbolcunun kalitelisi değil, ahlâklı ve aidiyet duygusunu bilenler tercih ediliyor. Hedefimiz şampiyon olmak. Özellikle Metin-Ali-Feyyaz döneminde elde edilen başarıların çok daha büyüğünü bu takım getirecektir. Sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da başarılar getirecektir. Allah bu birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmasın” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘ÇEBİ’NİN DESTEĞİ BÜYÜK’

DIŞ ilişkilerden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları da “Transfer sabır işi ve

uzun uğraşlar isteyen bir olay. Son günlerde Tolgay’ın transferi gündemdeydi. Bu transferde Ahmet Bey’in bize çok büyük desteği oldu. Kendisine teşekkür ederim. İnanıyorum ki bu kardeşlerimiz Beşiktaş’a büyük bir katkı sağlayacaktır. Camiamıza hayırlı olsun” açıklamasını yaptı.

'ATIBA DA İMZALAYACAK'
AHMET Nur Çebi, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Atiba Hutchinson’ın da mukavelesini yenilemek istediklerini belirtip “Görüşmeler devam ediyor. Menajeri yurt dışında olduğu için yetiştiremedik. Atiba’yı biz de arkadaşları da seviyor. Atiba bizim için kıymetli bir futbolcu” dedi.
ÇEBİ ayrıca “Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun söylediği hiçbir şeye o kulübün başında varolduğu müddetçe Türk sporu ve camiaya olan saygımdan dolayı cevap vermeme kararı aldım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı