Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ın bombası!

Beşiktaş'ın bombası!

Siyah-Beyazlı ekibin gizliden gizliye yürüttüğü transfer operasyonu deşifre olmaya başladı.

Beşiktaş'ın bombası!

Siyah-Beyazlı ekibin gizliden gizliye yürüttüğü transfer operasyonu deşifre olmaya başladı. Hedefteki isim Brezilyalı santrfor Vagner Love...

Beşiktaş, Çin ekibi Shanghai Shenhua'ya sattığı Demba Ba'nın yerini doldurmak için gece gündüz çalışıyor. Bugüne dek ön plana çıkmış somut bir isim yoktu. Siyah-Beyazlılar, savunma hattına yapılacak takviye için mesai harcarken, gizlice yürütülen transfer görüşmelerinde bambaşka bir hedef ortaya çıktı: Vagner Love.

CSKA Moskova'daki performansıyla zirve yaptıktan sonra, kariyerinde duraklama dönemine giren 31 yaşındaki Brezilyalı santrforun şartları tam Beşiktaş'a göre. Ülkesinde Corinthians forması giyen yıldız oyuncunun bonservis bedeli 4 milyon Euro civarında.

Maliyeti çok değil

Love'ın menajerlik şirketi olan Hoppenworth&Partner Sportmanagement'ın, yıldız oyuncunun Avrupa'ya geri dönmesi için yoğun uğraş verdiği öğrenildi. Kariyerinin son bölümünde bir kez daha Avrupa sahnesinde yer almak isteyen Love'ın yıllık ücretinin de makul düzeyde olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Transfer görüşmelerinde ilk hamlenin Brezilyalılar'dan gelmesi de Beşiktaş'ın elini güçlendiren faktörlerden. Vagner Love ile ilgili araştırmalarına başlayan Siyah-Beyazlılar'ın özellikle yıldız futbolcunun özel yaşamı konusunda titiz bir araştırma yürüttüğü konuşuluyor.

Mazisi çok renkli!

CSKA Moskova'da oynadığı dönemde ismi bir seks skandalına karışan Vagner Love'la ilgili olumlu raporlar gelmesi halinde Kara Kartal'ın daha somut adımlar atacağı bildiriliyor.

Vagner Love'un kariyeri

Profesyonel futbol hayatına 2002 yılında Brezilya'nın Palmeiras kulübünde başlayan Vagner Love burada oynadığı iki sezon boyunca 42 maçta 27 gol kaydetti. 2004 yılında Rusya'nın CSKA Moskova takımın transfer olan ve burada parlayan Brezilyalı oyuncu 2013 yılına kadar Rus ekibinde 158 maça çıkarak 79 gol attı. CSKA Moskova'da iki lig, 5 Rusya Kupası ve 3 Rusya Süper Kupası kazanan oyuncu 2005 yılında bu takımla UEFA Kupası'nı kazandı.

2009 yılında Palmeiras'A, 2010 yılında Flamengo'ya kiralanan Love 2013 yılından beri 12 Milyon Euro'ya transfer olduğu Çin'in Shandong Luneng takımında forma giyiyor. Ayrıca Vagner Love, Brezilya milli takımı formasını 21 kez giyerek 5 gol kaydetti.

Haberin Devamı

(Fanatik)