Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ın en gizli planı!

Beşiktaş'ın en gizli planı!

Gündeme birçok oyuncu gelse de yönetim uyum sorunu yaşamayacağını düşündüğü Süper Mario'yu bitirmek için yoğun mesai harcıyor. Anlaşma sağlanırsa UEFA'daki dava da çekilecek.

Beşiktaş'ın en gizli planı!

Beşiktaş, Mario Gomez, konusunda sessiz ve derinden çalışıyor. Başkan Fikret Orman, son basın toplantısında Sosa için, "Böyle bir şey olsa da size söylemem" diyerek transfer görüşmelerinde ne kadar gizli davrandığını ifade etmişti. Yine Orman, Gomez konusunda, "Bizi sevseydi 1 sene daha uzatmazdı" diyerek "Olumsuz görüş" ifade etmişti. Oysa gerçekler farklı. Beşiktaş yönetimi taraftarın eski göz ağrısı Mario Gomez'i geri getirmek için yoğun çaba harcıyor. Bu hafta içinde transfer sonuçlanabilir.

DİĞER OYUNCULAR HEDEF SAPTIRMA

"Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir takım istiyorum" diyen Alman oyuncuya, "Pepe'yi de transfer ettik. Şampiyonlar Ligi'nde güçlü ve hedefleri büyük olan bir takım için sana da ihtiyacımız var. Beşiktaş uyum sorunu yaşamayacağın bir yer. Tanıyıp bildiğin bir takım. Geri dönersen hem senin için hem de Beşiktaş için çok iyi olur" mesajı verildi. Siyah-Beyazlılar, Alman oyuncunun cevabını beklerken, gündeme gelen diğer isimlerin hedef saptırma amaçlı olduğu öğrenildi.

TRANSFER HÜLLESİ KARTAL'IN KOZU

Haberin Devamı

Beşiktaş, Gomez'in transferinin gerçekleşmesi halinde UEFA'daki davasından da vazgeçme düşüncesinde. Alman oyuncunun 1 milyon 50 bin euro bonservis bedeli karşılığı Fiorentina'dan, Wolfsburg'a transfer olduğu açıklanmıştı. Bu satıştan yüzde 50 pay alacak olan Beşiktaş resmen açıklanan bonservis bedelinin çok düşük olduğunu belirterek, gerçek rakamın tespit edilmesini istemişti. Gomez, Kartal'a döner ve Beşiktaş davasından vazgeçerse transferde usulsüzlük yapmaktan ceza alma ihtimali bulunan İtalyan ve Alman ekibi rahatlayacak.

(Akşam)