Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ın golcüsü kim olacak?

Beşiktaş'ın golcüsü kim olacak?

Vicent Aboubakar ve Demba Ba ile gelecek sezon yola devam etmeyecek olan Beşiktaş'ta golcü arayışları tüm hızıyla sürüyor! İşte adaylar:

Beşiktaş'ın golcüsü kim olacak?

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş, Diego Costa transferi konusunda bekleyişine devam ederken bir taraftan da bu ismin alternatifi konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş Yönetimi, son olarak Meksika ekibi Tigres’in Fransız golcüsü Andre-Pierre Gignac için girişimlere başladı.

Geçen sezon Tigres’te çıktığı 49 maçta rakip fileleri 29 kez havalandıran 31 yaşındaki oyuncunun menaceriyle görüşen Kara Kartal’ın, yıldız ismi Avrupa’ya geri dönme konusunda ikna turlarına başladığı bildirildi. Tecrübeli futbolcu; daha önce; Sporting Braga, Atletico Madrid, Celta Vigo, Valladolid, Rayo Vallecano ve Chelsea gibi takımlarda forma giymişti.

Skorer'in haberine göre ise; Beşiktaş, Senegalli golcü Khouma Babacar’ı kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor. Senegalli forvet için önceki gün İtalya’ya çıkarma yapan siyah-beyazlılar, Fiorentina ile pazarlık masasına oturmuştu. Babacar’ı 1 yıllığına kiralamaya çalışan Beşiktaşlı yöneticiler, İtalyan kulübünün 24 yaşındaki oyuncuyu bonservisiyle birlikte satmak istemesi nedeniyle henüz hedefe ulaşamadı.

Haberin Devamı

Marcelo’nun Lyon’a satışından gelen paranın tamamını transferde kullanmak istemeyen siyah-beyazlılar bu nedenle golcü takviyesini son yıllarda olduğu gibi kiralama yöntemiyle yapmayı planlıyor. Yönetimin kısa süre içinde Fiorentina ile bir kez daha masaya oturması bekleniyor.

Golcü transferinde

Vatandaşı Demba Ba’nın tavsiyesiyle bir anda Beşiktaş’ın gündemine gelen Babacar için Aboubakar’dan vazgeçen siyah-beyazlı yönetim diğer golcü adaylarını da gündeminde tutuyor. Teknik Direktör Şenol Güneş’in verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdüren yöneticiler, Lille’de top koşturan Portekizli Eder’le de ilgileniyor.

Başkan Fikret Orman’ın golcü transferinde Babacar ve Eder’e yoğunlaştığı ve bu oyunculardan birinin kiralanmasına sıcak baktığı aktarıldı. Başkan Orman’ın, Marcelo’dan gelen paranın bir bölümünü ise ara transfer dönemine saklamak istediği vurgulandı.