Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş kafilesine kar engeli

Beşiktaş kafilesine kar engeli

Türkiye Kupası maçı için Kayseri'ye hareket eden Beşiktaş, hava şartları nedeniyle Adana'ya zorunlu iniş yapacak.

Beşiktaş kafilesine kar engeli

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, kötü hava şartları nedeniyle şehre direkt uçuş yapamayacak. Kayseri'deki yoğun kar yağışı nedeniyle kafileyi taşıyan uçağın Adana'ya zorunlı iniş yapacağı ve otobüsle Kayseri'ye gidileceği öğrenildi.

Türkiye Kupası D grubunda lider Beşiktaş'ın 13 puanı bulunurken 2. sıradaki Kayserispor'un 7 puanı bulunuyor. Boluspor 5 puanla 3. sırada bulunurken sonuncu Darıca Gençlerbirliği'nin ise 3 puanı ve kupadan elenmeleri kesinleşti.

Bu grupta Kayserispor yarın Beşiktaş'a yenilirse, Boluspor'un tur atlama şansı bulunuyor ve bu yüzden Darıca Gençlerbirliği maçı da onlar için büyük önem arz ediyor.

Kayserispor ile Boluspor arasındaki ikili averajda ise Kayserispor üstün yani yarın Kayserispor Beşiktaş'tan bir puan dahi çıkarırsa gruptan çıkmayı garantileyecek.

Türkiye Kupası'nda D grubunda mücadele eden Kayserispor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Kayserispor - Beşiktaş maçı 26 Ocak Perşembe günü saat 18:00'de başlayacak ve A Spor'dan naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı