Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş Konoplyanka'yı bitiriyor!

Beşiktaş Konoplyanka'yı bitiriyor!

Boyd ve Douglas transferleriyle bombaları peş peşe patlatan Beşiktaş, Yevhen Konoplyanka transferinde de son aşamaya geldi.

Beşiktaş Konoplyanka'yı bitiriyor!

Teknik direktör koltuğuna Abdullah Avcı’nın gelmesinin ardından kadrosunu Tyler Boyd ve Douglas’la güçlendiren Beşiktaş, transferde hız kesmiyor.

Beşiktaş Yönetimi, tecrübeli teknik adamın isteği doğrultusunda; stoper, sol bek ve sol kanat hamleleri konusunda birçok isimle temas halinde bulunuyor.

Sol stoper hattı için Stoke City’li Martins Indi ve Manchester City’li Mangala’yla temas halinde bulunan Kara Kartal’ın sol kanat hattı için ise yine Yevhen Konoplyanka’nın peşine düştüğü ortaya çıktı.

Son 3 sezondur kulübün transfer gündeminde yer alan Ukraynalı oyuncu için Kara Kartal’ın, kulübü Schalke ve oyuncunun menajeriyle yapılan pazarlıklarda önemli aşama kaydettiği belirtildi.

Ukraynalılar yazdı

Schalke’den ayrılmak için kulübüyle anlaşan ve menajeri aracılığıyla gelen teklifleri değerlendiren Konoplyanka’yla ilgili Ukrayna basınında yer alan haberlere göre; Beşiktaş deneyimli oyuncuyla yıllık 2.5 milyon euroya anlaşmaya vardı.

Siyah-beyazlıların Schalke’ye ise 2 milyon euro bonservis bedeli önerdiği haberde yer alırken Alman ekibinin talebinin ise 4 milyon euro olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Schalke ile pazarlıklarını sürdüren Beşiktaş’ın indirim talebinin olumlu karşılandığı gelen haberler arasında. Transferin 3 milyon euro bonservis bedeliyle bitirileceği iddia ediliyor.

(Fanatik)