Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş korkusu Monaco'ya maç kaybettirdi!

Beşiktaş korkusu Monaco'ya maç kaybettirdi!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde salı akşamı evinde Beşiktaşi'ı ağırlayacak olan Monaco'da bu maça ayrı bir önem veriliyor. Beşiktaş'ı düşünen teknik direktör Leonardo Jardim adeta Fransa Ligi'ndeki Lyon maçını Siyah Beyazlılar için feda etti.

Beşiktaş korkusu Monaco'ya maç kaybettirdi!

Ligde Gençlerbirliği mağlubiyetiyle büyük darbe alan, Şampiyonlar Ligi'nde ise 6 puanla lider durumda bulunan Beşiktaş, salı akşam Monaco deplasmanında gruptan çıkma açısından çok önemli bir maça çıkacak.

Falcao'yu kadroya bile almadı

Monaco'da teknik Leonardo Jardim ise bu maç öncesi rotasyona gitti ve ligdeki Lyon maçı öncesi 8 maçta tam 12 gol kaydeden Falcao'yla, takımın önemli oyuncularından Fabinho'yu kadroya bile almadı.

Jardim sakatlığı ya da cezaları bulunmayan bu iki oyuncuyu Beşiktaş maçı öncesi riske atmamak adına böyle bir karar aldı.

Lyon son dakikada kazandı

Lyon maçına Soualiho Meite, Rony Lopes, Almamy Toure gibi genç oyunclarla çıkan Monaco, bu önemli deplasmandan 3-2'lik mağlubiyetle döndü.

Maçta, 1 gol 1 de asist yapan Brezilyalı kanat oyuncusu 21 yaşındaki Rony Lopes Monaco adına iyi bir oyun sergilerken, bir başka önemli oyuncu Thomas Lemar da 90 dakika forma giydi.

Monaco'da goller 17'de Rony Lopes ve 34'te Adama Traore'den gelirken, Lyon'a 3 puanı getiren golleri 11'de Mariano, 23 ve 90+4'te frikikten Nebil Fekir attı. Bu skorun ardından Monaco 19 puanda kaldı.

Haberin Devamı