Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kartal kupada yıkılmıyor!

Kartal kupada yıkılmıyor!

Bir futbol maçından çok daha büyük bir anlamı olan karşılaşmada Beşiktaş, Kayseri’yi mağlup etti.

Kartal kupada yıkılmıyor!

Birlik-beraberlik mesajlarının verildiği gecede siyah-beyazlılar tıpkı Darıca maçındaki gibi Kerim’le öne geçti, 83’te Furkan durumu eşitledi, 85’te Aboubakar skoru belirledi. Beşiktaş 2’de 2 yaptı

TÜRKİYE’NİN birlik ve bütünlüğünün bölünemeyeceğine dair bir güçlü mesaj da Vodafone Arena tribünlerinde verildi dün… Geliri, patlamada hayatını kaybeden şehitlerin ailelerine bağışlanacak bu maça giden veya bilet alan herkese teşekkürler…

SAHANIN içine inecek olursak özellikle Süper Lig takımları şu aşamada kupaya hazırlık maçı gözüyle bakıyor. Dün hem Beşiktaş hem de Kayserispor’da teknik adamlar testler yaptı, skoru ikinci planda bıraktı.

İLK 45’te oyundaki üstünlük Beşiktaş’taydı. Siyah-beyazlılar özellikle Quaresma-Kerim ikilisi ile etkili oldu. 13’te Kerim’in, 14’te Quaresma’nın şutu dışarı gitti. Q7, 23’teki denemesinde de Muammer’i geçemedi.

26’DA Ömer karşı karşıya pozisyonda trivela deneyip ayağını yere çarparken 29’da yine Quaresma nefis çalımlarla başlattığı atağın finalini de yaptı ama topu üst ağlara yolladı.

Haberin Devamı

3’E DİREK İZİN VERMEDİ

İKİNCİ yarının başında Ömer, 61’de ise Quaresma’nın oyundan çıkmasıyla Beşiktaş’ın temposu düşerken Kerim ise yine kupada sahneye çıkıp 71’de ceza sahası dışından golünü attı.

83’TE Gökhan İnler’in orta sahada kaybettiği topla kontraya çıkan Kayseri, Beşiktaş’ta yetişen Furkan Yaman ile skoru eşitlerken 85’te ise Aboubakar herkesi şaşırttı, yokları oynadığı maçta bir anda parlayıp skoru 2-1 yaptı. Kamerunlu 87’de de direğe takılsa da Kartal kupadaki ikinci maçından da 3 puan çıkarmayı başardı.