Gazete Vatan Logo
Futbol Beşiktaş pes etmiyor!

Beşiktaş pes etmiyor!

Fikret Orman Rubin Kazan’ı Gökhan Töre için kendilerini beklemeye ikna etti.

Beşiktaş pes etmiyor!

Fenerbahçe’nin 6 milyon Euro önerdiği milli futbolcu için Beşiktaş’ın Başkanı, Rus temsilcisinin başkanını arayarak “Gökhan ile anlaştık. Beni bir süre daha beklersen İstanbul’a gelince bu konuyu görüşelim” dedi.

Beşiktaş sezon başında kiraladığı Gökhan Töre’nin bonservisini alma konusunda ısrarlı. F.Bahçe’nin, Rubin Kazan’a 6 milyon Euro teklif etmesi ve Rus ekibinin Gökhan’ı hazırlık kampına çağırması da siyah beyazlıları umutsuzluğa itmedi. Kazan’ın başkanı ile iş ortaklığı bulunan Fikret Orman, kendisini telefonla arayarak Gökhan için Beşiktaş’ın beklenmesini istedi.

1.5 MİLYONA ANLAŞTILAR

Chelsea’nin forveti Demba Ba için İngiltere’de bulunan Beşiktaş Başkanı Orman, telefonla konuştuğu Rubin Kazan başkanına “Gökhan ile anlaştık. Beni bir süre daha beklersen İstanbul’a gelince bu konuyu görüşelim” dedi. Rus temsilcisi de Orman’ın bu isteğine olumlu cevap verdi. Siyah beyazlılar, geçen sezon 300 bin Euro’ya oynayan Gökhan’a yıllık 1.5 milyon Euro teklif ederken, milli oyuncu Beşiktaş’ın kendisine yaptığı bu teklifi kabul etmişti.

(Hürriyet)

Haberin Devamı