Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş, Rafa Silva'ya göz dikti

Beşiktaş, Rafa Silva'ya göz dikti

Beşiktaş, Portekiz devinin 24 yaşındaki kanat oyuncusu için atağa kalktı. Siyah-Beyazlılar’ın yıldız futbolcuyu ara transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna katabileceği konuşuluyor.

Beşiktaş, Rafa Silva'ya göz dikti

Siyah-Beyazlılar, ara transfer dönemi çalışmalarını hızlandırdı. Ukrayna Ligi ekibi Dinamo Kiev’le yollarını resmen ayıran Domagoj Vida’yı ilk transferi olarak duyurmayı planlayan Kara Kartal, kanat takviyesi için de girişimlere başladı. Bu doğrultuda transferden sorumlu yönetici Umut Güner’in Portekiz devi Benfica’nın yıldız sol kanat oyuncusu Rafa Silva’nın peşine düştüğü öğrenildi. Portekiz’in saygın gazetelerinden Ojogo’nun haberine göre Beşiktaş’ın başarılı futbolcu için resmen temaslara başladığı ve ara transferde yıldız isme Siyah- Beyazlı formayı giydirmeyi hedeflediği ifade edildi.

72 milyon TL’lik adam

Benfica Teknik Direktörü Rui Vitoria’yla yıldızı barışmayan 24 yaşındaki oyuncunun da ayrılığa sıcak baktığı açıklandı. Bu sezon Benfica’da sadece 8 karşılaşmada forma giyebilen Silva’nın daha fazla görev yapabileceği bir takımda forma giymeye hevesli olduğu bildirildi. Benfica’ya geçen sezon Braga’dan 16 milyon Euro (72.6 milyon TL) karşılığında transfer olan Portekizli oyuncu için Portekiz’den de talip kulüplerin olduğu konuşuluyor.

Haberin Devamı

Formül yine aynı

Anderson Talisca’yı 2 sezonluğuna Benfica’dan kiralayan Siyah-Beyazlılar, Rafa Silva’yı da aynı formülle takımına kazandırmayı planlıyor. Talisca’nın Beşiktaş’taki gelişimini göz önünde bulunduran Portekiz temsilcisinin de bu öneriye olumlu bakabileceği Portekiz basınında yer alıyor.

(Fanatik)