Gazete Vatan Logo
Futbol Beşiktaş RB Leipzig maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi G grubu...

Beşiktaş RB Leipzig maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi G grubu...

Beşiktaş RB Leipzig maçı için geri sayım başladı. UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Kara Kartal, Almanya'nın yükselen değerini konuk edecek. Futbolseverler tarafından en fazla merak edilen konu ise Beşiktaş RB Leipzig UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte Beşiktaş RB Leipzig maçına ilişkin her iki cepheden son dakika gelişmeleri ve muhtemel 11'ler...

Beşiktaş RB Leipzig maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi G grubu...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan devam ediyor. Avrupa'nın dev arenasındaki tek temsilcimiz Beşiktaş evi Vodafone Park'ta ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan RB Leipzig'i konuk edecek. Teknik patron Şenol Güneş etkili silahları bulunan RB Leipzig karşısında Porto deplasmanının ardından hanesine 3 puan daha yazdırarak üst tura bir adım daha yaklaşmak istiyor. Peki Beşiktaş RB Leipzig maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

BEŞİKTAŞ LEİPZİG MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ikinci hafta başında Beşiktaş Alman ekibi Leipzig'i Vodafone Park'ta konuk edecek.

26 Eylül Salı günü (bugün) saat 21.45'de başlayacak mücadele TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Grubundaki ilk maçında Porto'yu deplasmanda 3-1 mağlup eden siyah-beyazlı ekip, rakibini yenerek üst üste ikinci galibiyetini almaya çalışacak. Beşiktaş, Leipzig'i yenerse 6 puana ulaşarak gruptan çıkma iddiası adına önemli bir adım atacak.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Fabricio Agosto Ramirez, Gary Medel (Adriano), Pepe, Dusko Tosic, Caner Erkin, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Anderson Talisca, Ryan Babel ve Cenk Tosun

Haberin Devamı

Leipzig: Gulacsi, Klostermann, Orban, Upamecano, Bernardo, Naby Keita, Demme, Sabitzer, Forsberg, Poulsen, Timo Werner

MAÇ SAATİ YAĞMUR VAR (NTV HAVA)

BEŞİKTAŞ-LEİPZİG MAÇINA RUS HAKEM

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. haftasında Almanya temsilcisi Leipzig ile oynayacağı maçta, Rusya Futbol Federasyonundan hakem Sergei Karasev görev yapacak.

UEFA'nın açıklamasına göre 26 Eylül Salı günü Vodafone Park'ta Beşiktaş ile Leipzig arasında yapılacak karşılaşmada, Rus hakem Karasev düdük çalacak.

Maçta Karasev'in yardımcılıklarını Anton Averianov ve Tikhon Kalugin yapacak. Maksim Gavrilin'in 4. hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Sergei Lapochkin ve Sergei Ivanov olacak.

VODAFONE PARK'TA İLK PEŞİNDE

Beşiktaş, Leipzig'i mağlup ederek Vodafone Park'ta ilk Şampiyonlar Ligi galibiyetini almaya çalışacak.

Dolmabahçe'deki stadında ikinci kez Şampiyonlar Ligi mücadelesi yapacak siyah-beyazlı ekip, geçen sezon bu organizasyonda yaptığı 3 maçı beraberlikle tamamladı. Beşiktaş, Leipzig'i yenerse Vodafone Park'ta ilk Şampiyonlar Ligi galibiyetine imza atacak.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı ekibin geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde İtalya ekibi Napoli'yi deplasmanda 3-2 yendiği karşılaşmada da görev alan Sergei Karasev, ayrıca 2014-2015 sezonunda Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Club Brugge'ye Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 3-1 mağlup olduğu karşılaşmayı da yönetmişti.

5. HAFTA MAĞLUP 6. HAFTA GALİP

Bundesliga'nın 5. hafta maçında Leipzig, deplasmanda Augsburg'a 1-0 mağlup olmuştu. Bu hafta evinde oynadığı Eintracht Frankfurt karşılaşmasında ise 2-1 galip gelmeyi başardı.

Bu sonuçların ardından Leipzig, topladığı 10 puanla ligde 6. sırada yer alıyor.

LEİPZİG'İ KONTRA ATAKLA AVLADILAR

Augsburg, Leipzig karşısında 4. dakika muhteşem bir konta atakla golü bulmayı başarmıştı.

BEŞİKTAŞ'A ADRİANO'DAN İYİ HABER!

Beşiktaş, derbi sonrası gözünü Şampiyonlar Ligi'ne çevirdi. Siyah-beyazlılarda tedavisi tamamlanan Adriano, Leipzig maçında forma giyebilecek.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ndeki Leipzig maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Derbide mağlubiyetinin moral bozukluğuna rağmen, zorlu 90 dakikada sakatlanan futbolcu olmaması teknik heyeti memnun etti.

Ayrıca tedavisi tamamlanan Adriano, takımla birlikte çalışmalara başladı. Tecrübeli futbolcu Leipzig maçında takımdaki yerini alabilecek.

GÜNEŞ: SÜRPRİZ YAPABİLECEK BİR TAKIM

Karşılaşma öncesi teknik direktör Şenol Güneş ve başarılı futbolcu Cenk Tosun basın toplantısı düzenledi.

Gruptaki ikinci maçlarına çıkacaklarını söyleyen Güneş, “Monaco-Porto maçı da çok önemli. Grupta denk takımlar var. 4. torbada olmasına rağmen diğer takımlardan hiçbir farkı olmayan ve daha üstün olduğunu düşündüğümüz bir takım Liepzig. Çok koşan ve disiplinli bir ekip. Almanya Ligi’nde iyi bir çıkış yaptığı için iyi bir takım görüntüsü var. Oynadıkları oyun, diğer Şampiyonlar Ligi takımlarına göre daha sürpriz yapabilecek bir kapasitede.

Haberin Devamı

Kontratak oynamayı da iyi beceriyorlar. Hücumdaki 2 forvet sürekli baskı yapıyor. Kanatları da hücumu destekleyen yetenekli bireysel oyunculardan kurulu bir takım. Akıllı, sabırlı ve dikkatli oynamamız gereken bir maç. Zor bir maç bizi bekliyor. Takım olarak bugün son idmanımızı yapıp maçı kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

BRUMA'DAN VODAFONE PARK UYARISI

Bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde 21.45'te Vodafone Park'ta Beşiktaş ile karşılaşacak RB Leipzig'de Galatasaray'ın eski oyuncusu Bruma Alman basınına konuştu. Beşiktaş'ın iyi bir takım olduğunu belirten Bruma, "Ama ne olursa olsun biz İstanbul'da 3 puan alacak kadar iyiyiz. İyi konsantre olmak ve atmosferden etkilenmemek çok önemli" dedi.

Vodafone Park'ın atmosferine vurgu yapan genç yıldız, "Gürültülü bir atmosfer olacak. Beşiktaş taraftarları çok ateşli. Ama zaten futbolu güzel yapan şey de bu" diye konuştu.

Bruma, siyah-beyazlı takımın yıldız isimlerine de dikkat çekerek, "Babel, Cenk ve Quaresma'dan oluşan hücum hattı inanılmaz. Ayrıca defansta Pepe gibi tutkulu biri var. Bazen çok acımasız gözüküyor ama süper birisi" değerlendirmesinde bulundu.