Gazete Vatan Logo
Futbol Beşiktaş RB Leipzig maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? (UEFA Şampiyonlar Ligi)

Beşiktaş RB Leipzig maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? (UEFA Şampiyonlar Ligi)

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş yarın gece Alman futbolunun yükselen değeri RB Leipzig'i Vodafone Park'ta konuk edecek. Futbolseverler tarafından yanıtı en fazla merak edilen soru ise Beşiktaş RB Leipzig maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak konusu oldu. İşte Beşiktaş RB Leipzig maçına ilişkin son dakika gelişmeleri...

Beşiktaş RB Leipzig maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? (UEFA Şampiyonlar Ligi)

Beşiktaş RB Leipzig maçı için geri sayım sürüyor. Süper Lig'de zorlu Fenerbahçe deplasmanından puansız dönenen Kara Kartal, Trabzonspor maçı öncesi RB Leipzig'i konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi G grubunun ilk maçında deplasmanda Porto'yu mağlup eden temsilcimiz Beşiktaş kendi evinde Alman ekibi RB Leipzig'i mağlup ederek 2. maçlar sonucunda 6 puana ulaşarak avantaj yakalamak istiyor. Peki Beşiktaş RB Leipzig maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte Beşiktaş RB Leipzig maçına dair her iki cepheden son gelişmeler ve muhtemel 11'ler...

BEŞİKTAŞ - LEİPZİG MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu ikinci maçında evinde Alman ekibi Leipzig'i konuk ediyor. 21:45'te başlayacak karşılaşma öncesinde Beşiktaş, rakibini yenerek gruptaki liderliğini ve tur iddiasını sürdürmek istiyor. Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşma, canlı olarak TRT 1 kanalından izlenebilecek.

Kartal gözünü Leipzig'e çevirdi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında 26 Eylül Salı günü Almanya'nın Leipzig takımını konuk edecek Beşiktaş, ara vermeden bu maçın hazırlıklarına başladı.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre dünkü Fenerbahçe derbisinde forma giyen oyunculara salonda yenilenme programı uygulandı.

Diğer futbolcular ise pas, 5'e 2 top kapma, dar alanda oyun ve kontrol çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenman şut çalışmasıyla sona erdi.

Beşiktaş, Leipzig maçı öncesinde son idmanını yarın akşam yaparak BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde kampa girecek. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, tesislerde 15.30'da maçla ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

Kartal evinde bir ilk peşinde

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ikinci maçında yarın Almanya temsilcisi Leipzig'i konuk edecek.

Grubundaki ilk maçında Porto'yu deplasmanda 3-1 mağlup eden siyah-beyazlı ekip, rakibini yenerek üst üste ikinci galibiyetini almaya çalışacak. Beşiktaş, Leipzig'i yenerse 6 puana ulaşarak gruptan çıkma iddiası adına önemli bir adım atacak.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı takımla Leipzig arasındaki mücadele, saat 21.45'te Vodafone Park'ta oynanacak.

Mücadeleyi Rusya Futbol Federasyonundan hakem Sergei Karasev görev yapacak. Karasev'in yardımcılıklarını Anton Averianov ve Tikhon Kalugin gerçekleştirecek. Maksim Gavrilin'in 4. hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Sergei Lapochkin ve Sergei Ivanov olacak.

Vodafone Park'ta ilk peşinde

Beşiktaş, Leipzig'i mağlup ederek Vodafone Park'ta ilk Şampiyonlar Ligi galibiyetini almaya çalışacak.

Dolmabahçe'deki stadında ikinci kez Şampiyonlar Ligi mücadelesi yapacak siyah-beyazlı ekip, geçen sezon bu organizasyonda yaptığı 3 maçı beraberlikle tamamladı. Beşiktaş, Leipzig'i yenerse Vodafone Park'ta ilk Şampiyonlar Ligi galibiyetine imza atacak.

Derbi maçtan stresli çıktı

Siyah-beyazlı takım, Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynadığı derbi maçların etkisini Leipzig karşısında atmaya çalışacak.

Sarı-lacivertli rakibine 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta ayrıca Ricardo Quaresma, Atiba Hutchinson ve Oğuzhan Özyakup kırmızı kart gördü. Derbi mücadelesinde ayrıca teknik direktör Şenol Güneş de hakem Ali Palabıyık tarafından tribünlere gönderildi.

Haberin Devamı

Adriano ve Gökhan Gönül takımla çalışmalara başladı

Siyah-beyazlı ekibin bu sezon başı itibarıyla en büyük sıkıntıyı yaşadığı sağ bekte görev alan Gökhan Gönül ile Adriano Correia, sakatlıkları atlatarak takımla çalışmalara başladı.

Sezon başında ameliyat olan Gökhan Gönül'ün yokluğunda sağ bekte oynayan ancak sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyen Adriano, yarınki karşılaşmada teknik direktör Şenol Güneş'ten forma bekleyecek.

Beşiktaş'ın Leipzig mücadelesine Fabricio Agosto Ramirez, Gary Medel (Adriano), Pepe, Dusko Tosic, Caner Erkin, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Anderson Talisca, Ryan Babel ve Cenk Tosun muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor.

Leipzig ilk maçından berabere ayrıldı

Beşiktaş'ın yarınki rakibi Leipzig, G Grubu'ndaki ilk maçında Fransa temsilcisi Monaco ile evinde 1-1 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Leipzig, Almanya 1. Futbol Ligi'nin (Bundesliga) 6. haftasında Eintracht Frankfurt’u 2-1 yendi. Liginde 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alan Alman ekibi, şu ana dek 10 puan topladı.

Alman ekibinin kadrosunda yer alan Armindo Bruma, geçmiş sezonlarda Süper Lig takımlarından Galatasaray forması da giydi. Bruma, geçen sezonun ilk yarısında Beşiktaş ile Galatasaray arasında Vodafone Park'ta oynanan ve 2-2 biten mücadelede, sarı-kırmızılı ekibin bir golünü atmıştı.

Kartal'ın en büyük kozu!

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda yarın Almanya'nın Leipzig ekibiyle evinde karşılaşacak Beşiktaş, son dönemdeki başarılı iç saha performansıyla dikkati çekiyor.

Geride kalan 4 sezonda Avrupa kupalarında rakiplerini 17 kez konuk eden Beşiktaş, söz konusu müsabakalarda şu ana dek sadece bir yenilgi aldı. Beşiktaş, bu mağlubiyeti de 2014-2015 sezonunda, Slaven Bilic yönetiminde UEFA Avrupa Ligi'nde Belçika temsilcisi Club Brugge'a 3-1 yenilerek yaşadı.

Beşiktaş, bu periyottaki iç saha maçlarında rakiplerine 9 kez üstünlük sağlarken, 7 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı.

Evindeki 17 maçta 28 gol atan siyah-beyazlılar, kalesinde 16 gol gördü.

Olympique Lyon'u yendi, penaltılarda elendi

Beşiktaş, Avrupa kupalarında son olarak Fransa temsilcisi Olympique Lyon'u konuk etti.

İlk karşılaşmada 2-1 yenilen siyah-beyazlılar, Vodafone Park'taki mücadelede uzatma sonunda rakibine 2-1 üstünlük kurunca, tur atlayan ekibi penaltı atışları belirledi. Beşiktaş, penaltı atışlarında 7-6 geride kalınca üst tura yükselen ekip Olympique Lyon oldu.

Şenol Güneş ile iç sahada yenilgi yok

Siyah-beyazlı ekip, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde iç sahada yenilgi almadı.

Beşiktaş, 2015-2016 sezonunda göreve gelen Güneş yönetiminde, geride kalan 2 sezonda Avrupa'da rakiplerini 9 kez konuk etti. Siyah-beyazlılar, bu karşılaşmadan 4'ünü kazanırken, 5 maç beraberlikle tamamlandı.

Siyah-beyazlı takım, söz konusu karşılaşmalarda rakip fileleri 17 kez havalandırırken, kalesinde 10 gol gördü.

Vodafone Park'ta 3 maçlık galibiyet serisi

Beşiktaş, Vodafone Park'ta rakiplerine karşı son 3 maçı kazanmasını bildi.

Geçen sezona Şampiyonlar Ligi'nde başlayan ve Dolmabahçe'deki 3 maçtan beraberlikle ayrılan siyah-beyazlı ekip, yoluna devam ettiği Avrupa Ligi'nde ise bu stadında üst üste 3 maçı kazandı.

Vodafone Park'ta 3 Şampiyonlar Ligi mücadelesine çıkan Beşiktaş, Dinamo Kiev ve Napoli maçlarından 1-1 beraberlikle ayrıldı. Siyah-beyazlı ekip, bu statta ilk yarısını 3-0 geride kapadığı Benfica karşılaşmasını ise 3-3 eşitlikle tamamladı.

Avrupa Ligi'ndeki ilk iç saha maçında Hapoel Beer-Sheva'yı 2-1 mağlup eden siyah-beyazlılar, Vodafone Park'taki sonraki karşılaşmalarında Olympiakos'u 4-1 ve Olympique Lyon'u 2-1 yendi.

İç sahada 99. maç

Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 99. iç saha maçını Leipzig ile yapacak.

Bu maçlarda rakiplerine 51 kez üstünlük sağlayan siyah-beyazlı takım, 23'ünden beraberlik ve 24'ünden de mağlubiyetle ayrıldı.

Evindeki maçlarda rakip fileleri 146 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 98 gol gördü.