Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş rota değiştirdi!

Beşiktaş rota değiştirdi!

Aboubakar’ın bonservisini almak için Porto’yla yaptığı görüşmelerden bir türlü sonuç alamayan Kartal, hedef değiştirdi. Yönetim, Swansea City’nin İspanyol yıldızı Fernando Llorente için harekete geçti. Geçen sezon Premier Lig’de 15 gol atan 1.95’lik kule için ilk temas kuruldu.

Beşiktaş rota değiştirdi!

Yeni sezonda hem Süper Lig’de üst üste üçüncü kez şampiyon olup hem de Avrupa’da önemli başarılar elde etmeyi planlayan Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda kadrosunu güçlendirmek için gaza bastı.

Sezon başında Porto’dan kiralanan Vincent Aboubakar’ın bonservisi konusunda Portekiz ekibiyle yapılan pazarlıkların çıkmaza girmesi sonrasında eldeki diğer adaylar için harekete geçen yönetim, ilk hedef olarak İngiltere Premier Lig ekibi Swansea City’nin İspanyol yıldızı Fernando Llorente’yi belirledi.

Geçen sezon Swansea’da çıktığı 33 lig maçında 15 gol ve 1 asistlik performans sergileyen 32 yaşındaki futbolcu için ilk olarak menajeriyle temas kuran Beşiktaş Yönetimi, olumlu geri dönüş aldı.

Devler Ligi faktörü...

Geçen yıl İspanya La Liga ekibi Sevilla’dan 6 milyon Euro (24 milyon TL) karşılığında Swansea City’ye transfer olan tecrübeli futbolcunun, Siyah-Beyazlılar’ın yeni dönemde Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak olması sebebiyle Kara Kartal’a sıcak baktığı belirtildi.

1.95’lik oyuncu için kulübüyle de yakın zaman içerisinde pazarlık masasına oturması beklenen yönetimin, bu yıldız için resmi teklifte bulunması bekleniyor. Hava toplarında etkili Uzun boyu sebebiyle hava toplarında oldukça etkili bir isim olan Llorente, ek olarak yaptığı bitirici vuruşlarla da tanınıyor. Yaşının 32 olmasına rağmen geçen sezon Swansea City’de oldukça formda bir dönem geçiren başarılı futbolcu; Athletic Bilbao, Juventus ve Sevilla formaları giymesi sebebiyle oldukça tecrübeli bir isim...

Haberin Devamı

B Planı Burak Yılmaz

Başkan Fikret Orman’ın, “Transferine sıcak bakarım” sözleriyle işaret ettiği Burak Yılmaz, Kara Kartal’ın forvet transferi konusundaki alternatifleri arasında yer almaya devam ediyor. Çin Ligi ekiplerinden Beijing Guoan’da forma giyen 31 yaşındaki futbolcunun, Siyah- Beyazlılar’ın listesinde B Planı olarak bekletildiği belirtildi. Çin’deki takımından senelik 6 milyon Euro (24 milyon TL) kazanan Burak’ın, Türkiye’ye dönebilmek için bu miktarın yarısına razı olduğu gelen haberler arasında.

Bonservisi yılan hikayesi!

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta 38 karşılaşmaya çıkıp rakip fileleri 19 kez havalandıran Vincent Aboubakar’ın bonservisi konusu, Porto’yla birlikte Lorient’in de pay sahibi olması sebebiyle yılan hikayesine döndü. Kartal, Kamerunlu yıldızın yerine forvet bakmaya şimdiden başladı.

(Fanatik)