Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta 3 eksik

Beşiktaş'ta 3 eksik

İki siyah-beyazlı takım Beşiktaş ile Sırbistan temsilcisi Partizan, UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçında Belgrad'da karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş'ta 3 eksik

Partizan Stadı'nda Perşembe saat 22.05'te başlayacak karşılaşmayı, İtalyan hakem Paolo Mazzoleni yönetecek. Mazzoleni'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Riccardo Di Fiore ile Matteo Passeri yapacak. Maçın dördüncü hakemliğini ise Alessandro Giallatini üstlenecek.

C Grubunun diğer maçında ise İngiltere'nin Tottenham ekibi, Yunanistan'ın Asteras takımını konuk edecek. Bu karşılaşma da TSİ 22.05'te Londra'daki White Hart Lane Stadı'nda oynanacak.

Beşiktaş ve Partizan grupta yapılan iki maçta galibiyet alamadı.

"Kara Kartallar", ilk hafta İstanbul'da Asteras ile ikinci haftada ise deplasmanda Tottenham ile 1-1 berabere kaldı ve 2 puan topladı.

Partizan ise ilk karşılaşmasında evinde Tottenham ile golsüz berabere kalıp, deplasmanda Asteras'a 2-0 mağlup oldu.

Beşiktaş'ta sakatlıkları süren Jose Ernesto Sosa, Mustafa Pektemek ve Serdar Kurtuluş, Partizan maçında forma giyemeyecek.

Siyah-beyazlıların Partizan maçına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:

Tolga Zengin, İsmail Köybaşı, Ersan Gülüm, Sivok (Franco), Motta, Gökhan Töre, Veli Kavlak, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Demba Ba.

Haberin Devamı

Bu arada Beşiktaş'ta kart cezası sınırında futbolcu bulunmazken, Sırp ekibinde Branko Ilic, yarınki maçta sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek ve İstanbul'daki karşılaşmada forma giyemeyecek.