Gazete Vatan Logo
Futbol Beşiktaş'ta 8 yolcu

Beşiktaş'ta 8 yolcu

Süper Lig'de geçen sezonu 4. sırada tamamlayan Beşiktaş'ta operasyon başlıyor...

Beşiktaş'ta gidecek oyuncuların isimleri belli oldu. İlk olarak yönetim Rüştü Reçber'le devam etmeme kararı aldı. Fenerbahçe'de, Barcelona'da ve son olarak Beşiktaş'ta oynadığı futbolla dikkat çeken Rüştü Reçber'le büyük ihtimalle yollar ayrılacak. Başkan Fikret orman ile Futbol Komitesi'nden sorumlu yönetici Tamer Kıran, Rüştü'ye jübile teklif etti ancak deneyimli file bekçisi bu teklifi kabul etmedi.

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Yönetimden bir isim ise Rüştü'ye 'sana yılda 1 milyon dolar veremeyiz' dedi. Rüştü'nün yanıtı ise "Ben bir yıl hatta iki yıl daha oynamak istiyorum" oldu. Yönetimin "Biz sana güzel bir veda yapmak istiyoruz. Seni gelecek yıl Beşiktaş'ta başka görevlerde görmek istiyorsunuz" teklifi de yeterli olmadı. Bunun üzerine de futbol oynamaya devam etmek isteyen Rüştü ile yollarda büyük ihtimalle ayrılacak.

İŞTE GİDECEK İSİMLER

Beşiktaş yönetimi Rüştü, Sivok, Aurelio, Bebe, Edu, Simao, Sidney ve Alves ile yolları ayırma kararı aldı. Bu isimler gelecek yıl kadroda yer almayacak.

DENİZLİ'DE MUTLU SONA DOĞRU

Transfer konusunda harekete geçen Beşiktaş, teknik direktör konusunda ise Mustafa Denizli ile görüşmelere devam ediyor. Tamer Kıran, Mustafa Denizli tekrar bir araya geldi. Denizli, bu kadroya bir iki takviyeyle takımı gelecek yıl şampiyon yapacağını söylediği öğrenilirken, iki saatlik görüşmenin ardından taraflar mutlu bir şekilde ayrıldı. Bu hata içerisinde bir kez daha görüşülecek ve Denizli'nin Kartal'ın yeni teknik direktörü olup olmayacağı karara bağlanacak.

Haberin Devamı