Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş’ta Batdal alarmı!

Beşiktaş’ta Batdal alarmı!

Rhodolfo'yı sakatlığa, Marcelo'yu da cezaya kurban veren Beşiktaş'ta Başakşehir maçı öncesi stoper sorunu yine hortladı.

Beşiktaş’ta Batdal alarmı!

Ersan Gülüm, Milosevic ve Pedro Franco’nun takımdan ayrılması, savunmanın bel kemiği Rholdolfo’nun sakatlanarak sezonu kapatması, son olarak da yeni transfer Marcelo Guedes’in kupada oynanan Torku Konyaspor mücadelesinde kırmızı kart görerek cezalı duruma düşmesi, Beşiktaş’taki stoper sorununu bir kez daha gündeme getirdi.

Alexis’in yanına Necip

Teknik direktör Şenol Güneş, kadro içerisinde alternatif üretmeye çalışırken, pazar günü oynanacak Medipol Başakşehir maçında Alexis’in yanında kimin görev yapacağı merak konusu oldu. Edinilen bilgiye göre, son çalışmalarda formsuzluğuyla dikkat çeken Duşko Tosic’in zamana ihtiyacı olduğunu düşünen Güneş, Başakşehir karşısında savunma dörtlüsünü Beck, Alexis Delgado, Necip Uysal ve İsmail Köybaşı ile kuracak.

En uzunla 11 cm fark

Eksiklerle birlikte savunmada boy ortalaması da oldukça düşen ve özellikle son haftalarda yan toplarda kalesinde ciddi tehlikeler yaşayan Beşiktaş, aynı sorunu Başakşehir maçında da yaşama tehlikesiyle karşı karşıya. Marcelo’nun yerine görev yapacak Necip’in 1.80, Alexis’in ise 1.85 boyunda olması, Başakşehir’in 1.96’lık dev forveti Mehmet Batdal’ı tutmasını oldukça güçleştirebilir.

Haberin Devamı

Boy ortalaması 1.80

Diğer savunmacılar 1.77’lik İsmail ve 1.80 boyundaki Beck de hesaba katıldığında savunma boy ortalaması 1.80’de kalan Beşiktaş, hava toplarında etkili olan ve attığı kafa golleriyle takımını sırtlayan 29 yaşındaki Batdal’a şimdiden tedbir almaya çalışıyor. Şenol Güneş’in Necip ve Alexis’e antrenmanlarda fazladan hava topu çalıştırdığı öğrenildi.

(Fanatik)