Gazete Vatan Logo
Futbol Beşiktaş'ta Burak Yılmaz depremi!

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz depremi!

1 yıl mukavelesi kalan 33 yaşındaki forvet, kariyerinin son dönemini İtalya’da geçirmek istiyor. Bu sebeple hafta içinde Beşiktaş Başkanı’yla bir araya gelerek izin talep edecek.

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz depremi!

Yeni teknik direktörü Abdullah Avcı'nın hazırladığı rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sessiz sedasız sürdüren Beşiktaş'ta dün şok bir iddia ortaya atıldı. Abdullah Avcı ısrarla transferlerin kampa yetişmesi gerektiğini vurgularken, yönetim transferde ince eleyip sık dokumaya devam ediyor. Kara Kartal'da birçok oyuncunun da takımdan ayrılması bekleniyor. Daha takımdan ayrılan oyuncuların yerine herhangi bir takviye yapılmazken, Burak Yılmaz ile ilgili yaşanan ani gelişme planları alt üst etti. Golcü oyuncunun 1 hafta içerisinde takımdan ayrılacağı ve bir başka kulübe imza atacağı iddia edildi. İşte Beşiktaş son dakika transfer haberleri...

Spor Toto Süper Lig'i 3. sırada bitirerek UEFA Avrupa Ligi'ne direkt katılmak hakkı kazanan Beşiktaş'ta transfer sessizliği sürüyor.

Larin ve Mustafa Pektemek'in ayrılışının ardından Beşiktaş'ta Burak Yılmaz ile de yollar ayrılabilir.

İtalya Serie A'ya bu yıl çıkan Lecce'nin takibinde olan Burak, İtalya'ya gitmeye sıcak bakıyor.

Golcü futbolcunun 1 hafta içerisinde Lecce'ye imza atacağı iddia edildi. Beşiktaş tecrübeli golcü Burak Yılmaz'ı Lecce'ye göndermek üzere.

Haberin Devamı

Fotomaç'ın haberine göre siyah beyazlı kulüp 33 yaşındaki oyuncunun yerini Adebayor'la doldurma planını yapıyor.

Ocak ayında Trabzonspor'dan Beşiktaş'a gelen ve 15 maçta attığı 11 golle taraftarların gönlünü kazanan Burak Yılmaz, Lecce'ye transfer olmak üzere.

Kariyerine İtalya'da devam etmek isteyen ve Fikret Orman ile masaya oturan yıldız golcünün başkandan müsaade istediği öğrenilirken, ekonomik anlamda kötü bir dönem geçiren siyah beyazlı kulübün Burak Yılmaz'ın transferine izin verdiği belirtildi.

Önümüzdeki hafta içi 33 yaşındaki milli futbolcuyu resmi olarak KAP'a bildirmeye hazırlanan Beşiktaş'ın Başakşehir'le yollarını ayıran Adebayor'u kadrosuna katacağı ifade edilirken, Kara Kartal'ın bu satıştan 1,5 milyon euro'yu kasasına koyacağı bildirildi.