Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta büyük operasyon başlıyor!

Beşiktaş'ta büyük operasyon başlıyor!

Siyah-Beyazlılar, bayram sonrasında kadroda yenilik için startı verecek. Yönetimin planlaması doğrultusunda başta; Demba Ba, Atınç Nukan ve Aras Özbiliz olmak üzere toplamda 9 futbolcunun kaderi belli olacak.

Beşiktaş'ta büyük operasyon başlıyor!

UEFA’yla yaptıkları anlaşma sebebiyle yeni sezon öncesinde transfer yapabilmek için önce kadrosundan oyuncu satışı yapması gereken yönetim, bu konuda bayram sonrasında harekete geçmeye karar verdi. İlk olarak Luiz Rhodolfo’yu 1.4 milyon Euro’ya (5.6 milyon TL) Brezilya ekiplerinden Flamengo’ya satan Kartal, kadrosundaki tam 9 futbolcuyla ilgili olarak kararını da bu hafta verecek.

İlk olarak sezon başında Almanya ekibi RB Leipzig’ten kiralanan Atınç Nukan’a ek olarak Shanghai Shenhua’dan dönem sonuna kadar alınan Demba Ba ile Hebei China Fortune’dan geçici olarak transfer edilen Ersan Gülüm için karar verilecek.

Teknik direktör Şenol Güneş’in olumsuz rapor verdiği Ersan Gülüm’e yolların ayrılması, Atınç Nukan’ın da 1 yıl daha kiralanması bekleniyor. Demba Ba’yla ise Shanghai Shenhua’dan bonservisini alamaması halinde Çin’e geri dönmesi planlanıyor.

Milosevic ve Franco yine kiralık Geçen sezon Kolombiya ekiplerinden Millonarios’a kiralanan ve sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmasına rağmen performansının yetersiz bulunması sebebiyle geri gönderilen Pedro Franco’nun, Süper Lig’den bir takıma kiralanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Ek olarak geçen sezonu İspanya La Liga ekibi Malaga’da geçiren Denys Boyko’nun ise PAOK’a kiralanması, Darmstadt 98’de tutunamayan Alexander Milosevic’in de Franco’yla aynı kaderi paylaşacağı konuşuluyor. Ömer için kritik hafta Beşiktaş’la olan 6 yıllık kontratı sezon sonunda biten Ömer Şişmanoğlu’nun da geleceği yeni dönem hazırlıkları öncesinde netleşecek.

Geçen sezonda çıktığı 16 maçta 3 gollük performans sergileyen 27 yaşındaki oyuncuyla ilgili olarak son kararı teknik direktör Şenol Güneş’in vereceği bildirildi. Kartal’dan gönderilmesi halinde Ömer’in yeni adresinin Antalya olması bekleniyor. Ek olarak geçen sezon kadroda şans bulmakta zorlanan; Aras ile Veli Kavlak’ın da kiralık olarak gönderileceği ifade edildi.

(Fanatik)