Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta flaş değişiklik! Negredo ve Love...

Beşiktaş'ta flaş değişiklik! Negredo ve Love...

Süper Lig’de sürpriz puanlar kaybeden Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş, taktiksel anlamda radikal değişimler düşünüyor.

Beşiktaş'ta flaş değişiklik! Negredo ve Love...

Bazı futbolculardaki formsuzluktan şikayetçi olan siyah-beyazlı hoca, oyundan kopan oyunculara uyarılarda bulunacak.

Şampiyonluk şansının risk altında olduğunu gören Güneş’in, orta sahada Medel ve Atiba’ya yer vermenin yanı sıra, Vagner Love-Negredo ikilisi birlikte oynatma seçenekleri göz önünde bulundurduğu öğrenildi. Deneyimli hocanın Süper Lig’de üst üste üçüncü şampiyonluk için daha ofansif bir kadroya geçiş yapabileceği ifade edildi.

Kartal seri yapamıyor

Süper Lig’de üst üste 2 kez kazandıktan sonra Bursaspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş bu sezon seri galibiyet almakta zorlanıyor.

Sezona Antalyaspor galibiyetiyle başlayan Kartal, 20. hafta sonunda sadece 3 kez seri galibiyet alabildi. Siyah-beyazlı takım ilk ve en uzun serisini 3, 4 ve 5. haftalarda gerçekleştirdi. Bu sezon taraftarını seri galibiyetlerle sevindirmekte zorlanan Beşiktaş uzun süreli puan kayıplarına da engel olamadı. Ligin 6. haftasında Fenerbahçe’ye yenilen Beşiktaş, ardından Trabzonspor ile berabere kaldı. Bir sonraki hafta Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup olan siyah-beyazlılar, 9. haftadaki Başakşehir maçından ise beraberlikle ayrıldı. Kartal bu süreçte tam 10 puan kaybetti.

Haberin Devamı

(Milliyet)