Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta Gökhan ve Motta yok!

Beşiktaş'ta Gökhan ve Motta yok!

2 önemli oyuncusundan yararlanamayacak olan Biliç, sağ ayaklı Opare'yi sol bekte kullanacak, Kerim'i de sağ açıkta oynatacak.

Beşiktaş'ta Gökhan ve Motta yok!

BEŞİKTAŞ'TA bugün iki önemli eksik var... Siyah-beyazlılar G.Saray derbisinde, dizi şişen Gökhan Töre ve hafta başından bu yana sakatlığı nedeniyle takımla beraber çalışamayan Ramon Motta'dan yoksun mücadele edecek. 4-2-3-1 dizilişiyle takımını sahaya sürmeyi planlayan teknik direktör Slaven Biliç, sol bekte İsmail Köybaşı'nın da sakat olması nedeniyle sağ ayaklı Daniel Opare'yi oynatacak. Ganalı futbolcuyu daha önce de bu mevkide görevlendiren Hırvat çalıştırıcı, Gökhan'ın yokluğunu ise Kerim Frei ile dolduracak.

SON Torku Konyaspor maçında ilk 11'de görevlendirdiği Mustafa Pektemek ve diğer golcüsü Cenk Tosun'u yedek soyunduracak olan Biliç, orta alanda yeniden Atiba-Tolgay ikilisine dönecek. Olcay'ı sol açıkta, Sosa'yı da forvet arkasında kullanacak. n

Takımda moraller çok bozuk

BEŞİKTAŞ'TA futbolcular G.Saray derbisi öncesi son derece moralsiz... 14 hafta liderlik koltuğunda kalıp son 3 maçta kaybedilen puanlarla şampiyonluk hedefinden uzaklaşılmış olması oyuncuları bir hayli üzdü. Teknik heyetin yanı sıra yöneticiler de takımı G.Saray maçına hazırlamaya çalışıyor.

Haberin Devamı