Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta golcülerin gecesi

Beşiktaş'ta golcülerin gecesi

Beşiktaş'ın formda golcüsü Vincent Aboubakar, bu akşam Gaziantep filelerini havalandırıp kariyerinin en skorer dönemine ulaşmayı hedefliyor.

Beşiktaş'ta golcülerin gecesi

Siyah-Beyazlılar’da Ricardo Quaresma’nın sakatlığı sebebiyle Gaziantepspor mücadelesinde forma giyememeyecek olması sonrasında teknik ekip, bugün görevlendirmeyi planladığı 11’de zorunlu değişikliğe gidecek.

Portekizli futbolcunun yerine sağ kanat bölgesinde Vincent Aboubakar görev yapacak. İleri bölgede ise takımın en skorer ismi Cenk Tosun sahaya çıkacak. Beşiktaş formasıyla çıktığı son 8 lig maçında 7 gol ve 3 asistlik performans sergileyerek yıldızını parlatan Vincent Aboubakar, bu akşam Gaziantep Arena’da 1 gol daha atması halinde kariyerinin en başarılı dönemini yakalamış olacak. Geçen sezon Porto formasıyla çıktığı 42 mücadelede rakip fileleri 18 kez havalandıran Abou, bu akşam Gaziantep’i avlaması halinde kariyer rekoru kıracak.

Love’ın 3 sayı gerisinde

Gaziantepspor mücadelesi, Vincent Aboubakar için olduğu kadar Cenk Tosun için de önemli bir sınav olacak. Bu sezon Süper Lig’de çıktığı 31 lig mücadelesinde 18 gol atmayı başaran Cenk, krallık yarışındaki iddiasını sürdürebilmek için eski takımı Gaziantep’e gol olup yağmayı planlıyor. Alanyasporlu Vagner Love’ın 32. hafta sonunda 21 gole ulaşması sonrasında krallık yarışında 3 sayı geride bulunan Tosun, Gaziantepspor maçıyla başlayıp Osmanlıspor mücadelesiyle de gollerine devam ederek 34 hafta sonunda krallık tacını kapmanın hesaplarını yapıyor. Geçen sezon Kara Kartal’da çıktığı 43 mücadelede 17 gol atan Cenk, ek olarak bu akşamki performansıyla en skorer dönemini geliştirmeye çalışacak.

Haberin Devamı

(Fanatik)