Gazete Vatan Logo
Süper Lig Beşiktaş'ta hazırlıklar sürüyor

Beşiktaş'ta hazırlıklar sürüyor

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Lienz kasabasında sürdürüyor.

Beşiktaş'ta hazırlıklar sürüyor

Bugün yapılan çalışmaya ısınma ve düz koşu ile başlayan siyah beyazlı futbolcular, daha sonra iki gruba ayrıldılar. Birinci grup yarı sahada kuvvet ve denge çalıştı. İkinci grup ise gol çalışması yaptı.

Teknik direktör Slaven Biliç, gol çalışması yapan futbolcularla yakından ilgilendi. Biliç, zaman zaman antrenmanı durdurarak futbolcu ve yardımcılarına pozisyonları anlattı.

Sıcak hava nedeniyle sık sık su molası veren futbolcular, antrenmanın ardından buzlu su dolu kovalarla kaslarını dinlendirdi. Beşiktaş, günün ikinci antrenmanı TSİ 19.00'da Bolomiten Stadı'nda yapılacak.

Beşiktaş, yarın TSİ 19.00'da Lienz'deki Dolamiten Stadı'nda Azerbaycan'ın Simurg takımıyla bir hazırlık yapacak. Siyah beyazlı ekibin ayrıca, 31 Temmuz Çarşamba günü, daha önce planlananın aksine İtalya'nın Palermo takımı yerine Sırbistan'ın Cukaricki takımıyla Dolamiten Stadı'nda hazırlık maçı yapacağı kaydedildi.

Beşiktaş kafilesi, 2 Ağustos Cuma günü Arnavutluk'un Laçin takımıyla oynayacağı son hazırlık maçının ardından Türkiye'ye dönecek.

Haberin Devamı