Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta hedef Devler Ligi!

Beşiktaş'ta hedef Devler Ligi!

Beşiktaş, Süper Lig'in son hafta karşılaşmasında Vodafone Park Stadı'nda Demir Grup Sivasspor'u ağırlayacak. Kadroda 9 oyuncu eksik. Peki Beşiktaş Demir Grup Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş'ta hedef Devler Ligi!

Beşiktaş ile Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'de 24. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 23 lig maçında Beşiktaş 11, Sivasspor 7 galibiyet aldı, 5 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Beşiktaş'ın toplam 29 golüne, Sivasspor 24 golle yanıt verdi.

BEŞİKTAŞ DEMİR GRUP SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Beşiktaş, Süper Lig'in son hafta karşılaşmasında Vodafone Park Stadı'nda Demir Grup Sivasspor'u ağırlayacak.

Cumartesi akşamı saat 19:00'da başlayacak karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Asım Yusuf Öz yaparken 4'üncü hakemlik görevini Suat Arslanboğa üstlenecek. Maç beIN Sports 4’ten yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER:

BEŞİKTAŞ: Fabri, Vida, Fatih, Medel, Adriano, Necip, Oğuzhan, Lens, Talisca, Babel, Love (Larin)

SİVASSPOR: Ali Şaşal, Auremir, Medjani, Boye, Ziya- Bifouma, Hakan Arslan, Ndinga, Emre- Robinho, Kone

Sezonun ilk yarısında Sivas'ta yapılan maçı ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

Beşiktaş'ın evindeki maçlar

Taraflar arasında Beşiktaş'ın ev sahipliğinde oynanan lig maçlarında galibiyet sayısı bakımından eşitlik bulunuyor.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlılar, 10'u İstanbul'da, biri Ankara'da olmak üzere ev sahipliği yaptığı 11 lig maçında Sivasspor'u sadece 4 kez yenerken, 4'ünü yitirdi, 3'ünde berabere kaldı.

Beşiktaş'ın ev sahipliğindeki maçlarda siyah-beyazlılar 15, kırmızı-beyazlılar 13 gol attı.

Golsüz maç yok

Taraflar arasındaki 23 lig maçından hiçbiri golsüz bitmedi.

İki takım da geride kalan maçlarda beşer kez gol yollarında suskun kalırken, 0-0'lık sonuca rastlanmadı.

Kadroda 9 oyuncu yok! Genç Fatih'e şans doğdu

Beşiktaş, ligin son maçına oldukça eksik bir kadro ile hazırlanıyor.

Hem sakat oldukları hem de Şenol Güneş'ten izin aldıkları için geçen hafta Portekiz'e giden Pepe ve Quaresma, sezonu kapatan Atınç, Negredo, Tolgay Arslan, Caner Erkin ve Atiba, transfer görüşmesi için Çin'e giden Tosic kesin olarak maçta olmayacak 8 isim. Hafif sakatlığı bulunan ve idmana çıkmayan Gökhan Gönül'ün oynayıp oynamayacağı da yapılacak kontrollerden sonra belli olacak.

Haberin Devamı

Gökhan Gönül'ün durumu kadrodaki genç oyuncu Fatih Aksoy'u da yakından ilgilendiren bir durum.

Mevcut seçenekler içinde Vida, Medel, Adriano ve Fatih Aksoy'dan başka defans oyuncusu kalmayan Şenol Güneş, Gökhan Gönül'ün oynayacak hale gelmesi durumunda sıkıntı çekmeyecek. Böyle bir durumda defansı Gökhan Gönül - Vida - Medel - Adriano'dan kuracak olan olan Güneş, Gökhan Gönül'ün oynamaması halinde Fatih Aksoy'lu 2'nci seçeneği deneyecek. Bu seçenekte Vida sağbeke geçerken defans dörtlüsü Vida - Fatih Aksoy -Medel -Adriano şeklinde kurulacak.

Orta ikiliyi Necip ve Oğuzhan'dan oluşturacak olan tecrübeli teknik adamın hücum bölgesinde ise sıkıntısı bulunmuyor. Quaresma'nın yokluğunu Lens veya Mustafa Pektemek'le dolduracak olan Şenol Güneş Talisca ve Babel'in önünde Vagner Love veya Larin'e şans verecek.