Gazete Vatan Logo
Futbol Beşiktaş'ta ilginç buluşma!

Beşiktaş'ta ilginç buluşma!

Ünlü Beşiktaşlı Rahmi Koç, camianın en önemli isimlerini cuma günü Koç Holding’e davet etti

Toplantıya Süleyman Seba, Serdar Bilgili, Fikret Orman, Erol Kaynar ve Tuncay Özilhan geliyor.

BEŞİKTAŞ’TA Mali Genel Kurul’a 9 gün kala camianın ağır topları bir masanın etrafına oturmaya karar verdi..

RADYOSPOR’UN haberine göre ’efsane’ Beşiktaşlı, duayen işadamı Rahmi Koç, cuma günü saat 13.00’te Koç Holding’in Nakkaştepe’deki binasında özel bir toplantı gerçekleştiriyor.. Koç’un önderlik edeceği “Akil Beşiktaşlılar” toplantısına davet edilen isimler ise camianın önde gelen büyükleri.. Anadolu Holding’in patronu Tuncay Özilhan, eski başkan Serdar Bilgili, eski 2. başkan Hüsnü Güreli, Ümraniye’nin isim babası Nevzat Demir, camianın en sevilen isimlerinden Erol Kaynar, eski başkan adayları Fikret Orman ile Hasan Arat, TBMM eski başkanı Hikmet Çetin ve eski yöneticiler Mehmet Kazancı ile Affan Keçeci’nin katılacağı toplantının en önemli ismi Süleyman Seba..

SEBA’NIN sağlık sorunları nedeniyle toplantıya katılıp katılmayacağı henüz belli olmadı.. Yakın çevresi “Üst üste geçirdiği operasyonlar nedeniyle yıprandı.. Sağlık durumu elverirse toplantıya katılmaması için hiçbir sebep yok.. Toplantıya katılacak başta Bilgili gibi bazı isimlerle aynı masaya oturmak istemeyebilir.. Ancak davet sahibi Koç’un Seba’daki hatırı büyüktür” yorumunda bulundular..

ZİRVENİN sebebini 11 ay sonraki başkanlık seçimine bağlayanlar bulunmasına karşın, davete katılacak isimler “Bu ekibi seçime endekslemek büyük haksızlık olur.. Hiç kimsenin Yıldırım Demirören’le kişisel derdi yok.. Önemli olan Beşiktaş’ın içine girdiği krizden çıkması için nelerin yapılabileceği” ifadelerini kulladılar.

Haberin Devamı