Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta listenin bir numarası değişti!

Beşiktaş'ta listenin bir numarası değişti!

Beşiktaş, Tigres’e Gignac için yaptığı 4 milyon Euro teklif kabul görmedi. Babacar, forvet transferinde listenin bir numarasına yükseldi.

Beşiktaş'ta listenin bir numarası değişti!

Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'a, Tigres formasını giyen Andre Pierre Gignac'tan kötü haber geldi. Oyuncu ile anlaştıktan sonra kulübü Tigres'le temasa geçip 4 milyon Euro'luk teklifte bulunan siyah-beyazlıların olumsuz yanıt aldıkları öğrenildi. Meksika kulübünün teklifi reddetmesi, kiralama formülüne de sıcak bakmaması üzerine Gignac defterini kapatan Beşiktaş, Khouma Babacar üzerinde yoğunlaşma kararı aldı.

LOİC REMY GÜNDEMDE AMA...

Beşiktaş'ın transferden sorumlu asbaşkanı Umut Güner, "Başkanımız Fikret Orman, Babacar için Fiorentina ile bizzat görüştü. Onlara teklifimizi ilettik, cevap bekliyoruz" dedi. Siyah-beyazlıların 24 yaşındaki futbolcu için satış opsiyonlu kiralama teklifinde bulunduğu, satış bedeli olarak da 5 milyon Euro önerdiği belirtildi. Bu arada Beşiktaş, Chelsea'den ayrılması kesinleşen Loic Remy'yi yeniden transfer listesine dahil etti. Ancak futbolcuyla Southampton, Everton ve Marsilya'nın da ilgilenmesi nedeniyle bu transferin gerçekleşme ihtimali oldukça az.

Haberin Devamı

Babacar geçen sezon ne yaptı?

Babacar geçen sezon çıktığı 30 maçta 14 gol atan Babacar, bunların 9'unu sağ ayak, 1'ini sol ayak, 4'ünü ise kafayla kaydetti.

(Sabah)