Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta Moutinho sürprizi

Beşiktaş'ta Moutinho sürprizi

Transferde yine temkinli davranan Siyah-Beyazlı yönetim, Aboubakar’ın yerine forvet arayışlarını sürdürürken, orta saha için de ilerleyen günlerde sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

Beşiktaş'ta Moutinho sürprizi

Takımdan ayrılacak isimlere göre bu bölgeye takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, ismi İtalyan devi Roma ile anılan Oğuzhan Özyakup ile Manchester United’ın kendisine olan ilgisini açıklayan Anderson Talisca’nın gitmesi halinde alternatifleri şimdiden belirledi. Bu oyuncuların ayrılması durumunda orta sahada yaratıcı oyuncu eksiliği yaşamamak isteyen Kartal, rotasını Fransa’ya çevirdi.

4 MİLYON EURO GÖZDEN ÇIKARILDI

Tecrübeli bir ismi mercek altına alan başkan Fikret Orman ile futboldan sorumlu yönetici Umut Güner’in Monaco’nun yıldızı Joao Moutinho için nabız yokladığı öğrenildi. Oğuzhan’ı 10 milyon Euro’dan aşağı bir rakama satmayı düşünmeyen Orman’ın bu ayrılığın gerçekleşmesi halinde Portekizli orta saha için Fransız ekibine resmi teklif götüreceği belirtildi. Şimdilik Ozzie ve Talisca’da yaşanacak olası gelişmeleri bekleyen 2018 yılına kadar Monaco ile sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki futbolcuya 4 milyon Euro gibi bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu ifade edildi.

BULUT OYUNCU İLE GÖRÜŞTÜ

Haberin Devamı

Adımlarını sağlam atan başkan Orman’ın Moutinho konusunda menajer Ahmet Bulut’u yetkilendirildiği belirtildi. Portekizli yıldızın Türkiye haklarını elinde bulunduran Bulut’un, geçen hafta Monaco’ya gittiği ortaya çıktı. Ayrılmak istemesi halinde Monaco’nun oyuncuya zorluk çıkarmayacağı ifade edilirken, yıldız orta sahanın ise milli takımdan arkadaşı olan Quaresma ve Devler Ligi nedeniyle Kartal’a sıcak baktığı bildirildi. lk temaslar oldukça olumlu geçerken Moutinho, Siyah-Beyazlı kulüple ilgili düşüncülerini Bulut aracılığıyla bildirdi.

(HT Spor)